Για σεξιστικές αναφορές κατηγορεί τον Μιθριδάτη η Νέα Δημοκρατία

Τα tweet που κορόιδευε τα αγγλικά του Τσίπρα - Τι απαντά ο ίδιος

Επίθεση στην Κουμουνδούρου για την υποψηφιότητα του γνωστού ράπερ Μιθριδάτη, ο οποίος έγινε γνωστός από τα ημισκούμπρια, εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία.

Όπως αναφέρει η Πειραιώς, ο ΣΥΡΙΖΑ επιβραβεύει έτσι τη «στράτευση» του μουσικού «εδώ και καιρό κάτω από τις κομματικές του σημαίες».

Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Μιθριδάτης από τα Ημισκούμπρια

Εκλογές: Οι συνεργασίες και τα σενάρια για «κυβέρνηση ηττημένων»

«Για τον κ.Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ προφανώς είναι αδιάφορες οι ομοφοβικές και οι χυδαία σεξιστικές αναφορές του Μιθριδάτη αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι στον ΣΥΡΙΖΑ πάντα υπάρχει χώρος για τέτοιες συμπεριφορές», αναφέρει η ΝΔ.

Κουτσούμπας:Πώς γεννήθηκαν το «αυτοί είστε», τα «φυντάνια» και άλλες ατάκες

«Ισχύει το ίδιο και για τον Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ; Θα ζητήσει την αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια ή ενόψει εκλογών θα κάνει τα "στραβά μάτια";», αναρωτιέται η Νέα Δημοκρατία, αναφερόμενη σε παλαιότερες αναρτήσεις του Μιθριδάτη με σεξιστικό περιεχόμενο.

Εκτός ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας Νικολάου, Σπυράκη και Χειμάρρας

Εξάλλου, ο Μιθριδάτης σε παλαιότερες αναρτήσεις του φέρεται να κοροϊδεύει τα αγγλικά του Αλέξη Τσίπρα, ενώ τον αποκαλεί «Τσιπρουλέτο».

Δείτε τις παλαιότερες αναρτήσεις του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Τι απαντά ο Μιθριδάτης

«Πάντα θα είμαι κόντρα στους διαχωρισμούς, τις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες», απαντά ο ίδιος με ανάρτησή του στο twitter.

 

Το σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα για τα γαλλικά του Δημήτρη Κουτσούμπα

«Έχω πολλά χρόνια έκθεσης στις πλάτες μου αγαπητοί μου και ο κόσμος με έχει κρίνει ήδη. Ξέρει πως πάντοτε υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των γυναικών, των ΛΟΑΤΚΙ και κάθε ανθρώπου γενικότερα. Πάντα θα είμαι κόντρα στους διαχωρισμούς, τις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες», σημειώνει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top