Πολιτικό θέμα η φανέλα της Εθνικής για «σταυρό με αγκυλωτές απολήξεις»!

Επίθεση ΜέΡΑ25 σε πρόεδρο της ΕΠΟ Μπαλτάκο: «θεωρητικός της ακροδεξιάς»   

Το ρεπορτάζ του Star για τον πρώτο αγώνα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στα προκριματικά του Euro  

Πολιτικό ζήτημα προκλήθηκε με τη νέα φανέλα της Εθνικής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, με το ΜέΡΑ25 να υποστηρίζει ότι ο σταυρός έχει «αγκυλωτές απολήξεις» και να εξαπολύει επίθεση στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο.  

Αποκάλυψη: Η ύστατη προσπάθεια Καμμένου να επιστρέψει ο… Καμμένος

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπαλτάκος ήταν Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά, μέχρι τις 2 Απριλίου 2014, όταν και παραιτήθηκε λόγω βιντεοσκοπημένης συνομιλίας του με τον τότε βουλευτή της Χρυσής  Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. Σε αυτήν φερόταν να «αδειάζει» τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο ζήτημα της δίωξης της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης.   

Εκλογές: «Μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη με ψήφους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Χαρακτηρίζει μάλιστα τον πρόεδρο της ΕΠΟΙ «γνωστό και μη εξαιρετέο θεωρητικό της ακροδεξιάς».  

Η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 για τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος

Στην ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25 αναφέρει: 

«Κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα παντού, και τα μυαλά στα κάγκελα τ’αόρατου εχθρού…» έλεγε ο Τζίμης Πανούσης, συμπληρώνοντας πως «όλο το έθνος προσκυνά σώβρακα και φανέλες». Κι έρχεται η ΕΠΟ, υπό τον γνωστό και μη εξαιρετέο θεωρητικό της ακροδεξιάς, κο Μπαλτάκο, να βάλει σταυρό τεράστιο στη φανέλα, με αγκυλωτές απολήξεις.

Από τη μια η κυβέρνηση φέρνει ακραία αντιδημοκρατικές, επικίνδυνες τροπολογίες δήθεν για να αποκλείσει τη παρουσία των ναζί στη Βουλή, κι από την άλλη κάνει το παν για να τους κανονικοποιήσει στην κοινωνία…».  

Πογέτ: Πολύ μοντέρνα η νέα φανέλα της εθνικής, υπερισχύει των χρωμάτων των ομάδων των ποδοσφαιριστών      

Στη δήλωσή του πάντως κατά την παρουσίαση της νέας φανέλας της εθνικής ομάδας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκουστάβο Πογέτ,  είχε δηλώσει:   

Δικαίωσε Πογέτ ο Μάνταλος 

«Πολύ μοντέρνα, πολύ σύγχρονη. Το σημαντικό είναι ότι ξεχνούν οι παίκτες τα χρώματα των ομάδων από τις οποίες έχουν έρθει. Υπερισχύει κι υπάρχει μόνο το γαλανόλευκο».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top