Προεκλογικός πυρετός: Στην Ήπειρο ο Μητσοτάκης – Στην Κόρινθο ο Τσίπρας

Στην οικονομία ποντάρει ο Μητσοτάκης - Στα «κόκκινα δάνεια» ο Τσίπρας 

Στον προεκλογικό στίβο, Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας θέτουν τα διλήμματα της κάλπης και επιδιώκουν να επανασυσπειρώσουν τους ψηφοφόρους των κομμάτων τους, με τον πρωθυπουργό να περιοδεύει στα Γιάννενα και τον Αλέξη Τσίπρα στην Κόρινθο.

Μητσοτάκης: «Όπλο για τη στήριξη της κοινωνίας τα έσοδα του Τουρισμού»

Ο Πρωθυπουργός  Κυριάκος Μητσοτάκης περιοδεύει στην Ήπειρο, με «όπλο» την πορεία αλλά και τις θετικές προοπτικές της οικονομίας και για να το σηματοδοτήσει αυτό  επισκέφθηκε επιτυχημένες παραγωγικές μονάδες της περιοχή,  ενώ παρουσίασε και το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για την περιφέρεια Ηπείρου. 

Μητσοτάκης: Να κάνουμε την Ήπειρο πραγματικό πρωταγωνιστή 

Το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Ηπείρου για το 2030, στοχεύει να αναδείξει την περιοχή «σε πραγματικό πρωταγωνιστή, όχι μόνο στην Ανάπτυξη, αλλά και στην κοινωνική συνοχή, στην προστασία του Περιβάλλοντος στην ποιότητα ζωής», τόνισε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στην παρουσίαση του προγράμματος που εκπονήθηκε από κοινού με την Κυβέρνηση, την Περιφέρεια και Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε παραγωγική μονάδα στην Ήπειρο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε παραγωγική μονάδα στην Ήπειρο 

Ο κ. Μητσοτάκης στοχεύει όμως και στη συσπείρωση της παραδοσιακής βάσης της Νέας Δημοκρατίας, καθώς στην Ήπειρο το 2019 η ΝΔ είχε προβάδισμα μιας μονάδας, ενώ στο σύνολο της χώρας κέρδισε τις εκλογές με 8 μονάδες διαφορά. Με την ίδια στρατηγική θα κινηθεί και τις επόμενες ημέρες, καθώς θα επισκεφθεί τη Δευτέρα τη Θεσσαλονίκη.

Στην Κόρινθο ο Αλέξης Τσίπρας – Έμφαση στους νέους και στα «κόκκινα δάνεια»     

Ο Αλέξης Τσίπρας  στην Κόρινθο σήμερα στοχεύει στους δυσαρεστημένους ακόμη και σε αυτό  που λέγεται αντισυστημική ψήφος, ενώ προσπαθεί να χτυπήσει  στα αδύνατα σημεία της κυβέρνησης, στην ακρίβεια, τους χαμηλόμισθους και όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές. Χθες παρουσίασε  την πρόταση του για το ιδιωτικό χρέος και τα «κόκκινα δάνεια», ενώ αύριο, με αφορμή το δυστύχημα στα Τέμπη θα παρουσιάσει το σχέδιό του για την ασφάλεια στις υποδομές.

Εκλογές: Η στρατηγική ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ για παροχές και κόκκινα δάνεια 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top