Μητσοτάκης: «Όπλο για τη στήριξη της κοινωνίας τα έσοδα του Τουρισμού»

Αύριο η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για το ιδιωτικό χρέος

Η κυβέρνηση πορεύεται με μια λογική ανάδειξης των συγκριτικών της πλεονεκτήματων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εστιάζει στο πεδίο της οικονομίας, αλλά και του τουρισμού και σήμερα βρέθηκε στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για το άνοιγμα της τουριστικής σεζόν. 


Εκλογές: Η Στρατηγική Των Κομμάτων Για Να Προσελκύσουν Νέους - Video

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star ο Πέτρος Μποτσαράκος, προεξόφλησε πως και φέτος θα πάμε καλά καθώς έχουν ξεπεραστεί οι στόχοι των  προηγούμενων χρόνων  και αυτό αναμένεται και φέτος. 

Εκλογές: Όλοι εναντίον όλων με «φόντο» τις συνεργασίες

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι τα επιπρόσθετα έσοδα από τον τουρισμό είναι αυτά που επιτρέπουν να χρηματοδοτείται η κοινωνία για να αντιμετωπισθεί η εισαγόμενη ακρίβεια. 

Παράλληλα, ζήτησε από τους επιχειρηματίες του κλάδου να αυξήσουν τους μισθούς των εργαζομένων και  να βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας. Κάτι που είναι και προεκλογικό μήνυμα της κυβέρνησης.

Σ’ αυτό το πεδίο της οικονομίας ο Αλέξης Τσίπρας απαντάει αύριο με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους, τα κόκκινα δάνεια, και την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Τσίπρας από την Ελευσίνα: Θα ελαφρύνουμε τη μεσαία τάξη 

Το σκεπτικό είναι να υπάρχουν ευνοϊκές ρυθμίσεις για τις οφειλές και κανένας να μη χάνει την πρώτη του κατοικία. Θα ζητήσει την κατάργηση του εξωδικαστικού που έχει προτείνει η κυβέρνηση. 

Τέλος, ο Νίκος Ανδρουλάκης, επιμένει στην ατζέντα του Κράτους Δικαίου και πήγε σήμερα στην Ευελπίδων για να ζητήσει επίσπευση των ερευνών για τις υποκλοπές.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top