Τσίπρας από την Ελευσίνα: Θα ελαφρύνουμε τη μεσαία τάξη 

Δεσμεύθηκε και για «στήριξη του κόσμου της εργασίας»   

Τα διλήμματα είναι καθαρά για την εκλογική μάχη της 21ης Μαΐου, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από την Ελευσίνα. «Θέλουμε η χώρα να συνεχίζει να βουλιάζει ή να αλλάξει, θέλουμε να μας κυβερνά μια κυβέρνηση αλαζονείας ή ευθύνης; Θέλουμε εντιμότητα ή διαφθορά; Θελουμε δημοκρατία ή οικογενειοκρατία; Δικαιοσύνη παντού ή προνόμια για λίγους;» διερωτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,  μιλώντας σε συγκέντρωση με πολίτες στο Εμπορικό Κέντρο της Ελευσίνας.  

Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Μιθριδάτης από τα Ημισκούμπρια

Ο κ. Τσίπρας έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ομιλία του στις δεσμεύσεις του για στήριξη της μεσαίας τάξης και των ανθρώπων της εργασίας, του μόχθου και της δημιουργίας. Σχολίασε ότι αντίθετα με ό,τι λένε «κάποια παπαγαλάκια» ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει για να βάλει φόρους, «θα έρθουμε όχι για να αυξήσουμε φόρους, αλλά να αποκαταστήσουμε αδικίες, να στηρίξουμε τον κόσμο της εργασίας, να στηρίξουμε και να ελαφρύνουμε τη μεσαία τάξη».

Ο Αλέξης Τσίπρας με νέους στην Ελευσίνα

Ο Αλέξης Τσίπρας με νέους στην Ελευσίνα  (φωτογραφία Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ) 

Τσίπρας: Δεν είμαστε όλοι το ίδιο  

Μιλώντας στην Ελευσίνα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είπε ότι η στρατηγική των αντιπάλων είναι ότι «όλοι το ίδιο είναι, δεν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα»

Σκληρή κόντρα Μητσοτάκη - Τσίπρα για τον φράχτη στον Έβρο  

«Ε, λοιπόν όχι, δεν είμαστε όλοι το ίδιο, εμείς έχουμε καθαρό μέτωπο και καθαρά χέρια, και ναι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα», σημείωσε, για να τονίσει απευθυνόμενος σε όλους τους πολίτες του αποκαλούμενου «ευρύτερου προοδευτικού τόξου» ότι «στις 22 Μαίου μπορούμε και πρέπει να έχουμε για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας μια κυβέρνηση συνεργασίας όλων των προοδευτικών δυνάμεων». 

Ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ελευσίνα

Ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ελευσίνα (φωτογραφία Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ)  

Εκλογές: «Κλειδώνουν» τα ψηφοδέλτια στο Επικρατείας – Πρόσωπα «έκπληξη»  

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ακόμη ότι οι κυβερνήσεις συνεργασίας που στηρίζονται σε προοδευτική προγραμματική βάση «μπορεί να είναι πολύ πιο σταθερές από τις κυβερνήσεις της αλαζονείας και της αυτοδυναμίας». Σημείωσε, όμως, ότι υπάρχει μια προϋπόθεση, «η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαίου, η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και με διαφορά». Τόνισε ότι «νίκη του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών και ένα δίκαιο, ασφαλές, αποτελεσματικό κράτος δίπλα στον πολίτη».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top