Ο Χατζηνικολάου πηγαίνει τον Πολάκη στα δικαστήρια

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγορεί για αρρύθμιστα χρέη 32 εκ. ευρώ

Στα δικαστήρια θα συνεχιστεί η κόντρα Χατζηνικολάου - Πολάκη, που ξέσπασε στο twitter / Βίντεο: Star

Νέα κόντρα ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Νίκο Χατζηνικολάου ξέσπασε σήμερα, με τον γνωστό δημοσιογράφο και εκδότη να ενημερώνει πως προσφεύγει στα δικαστήρια.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, με σημερινή ανάρτησή του στο twitter, κατηγορεί τον κ. Χατζηνικολάου πως οι εταιρείες του έχουν αρρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη ύψους 32,5 εκατ. ευρώ.

«Βέλη» Λαζόπουλου σε Τσίπρα για τον Πολάκη: Ο αρχηγός λέει και ξελέει

Ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για συκοφαντική επίθεση και είπε πως τα χρέη, που ανέφερε ο κ. Πολάκης, είναι «ρυθμισμένα και εξοφλούνται κανονικά».

Σταυρούλα Πολάκη: Η κούκλα κόρη του Παύλου Πολάκη είναι το στήριγμά του

«Εννοείται ότι οι εταιρείες τις οποίες συκοφάντησε ο πρώην υπουργός θα προσφύγουν εναντίον του στη δικαιοσύνη», κατέληξε.

Πώς ξεκίνησε η κόντρα Χατζηνικολάου - Πολάκη

Η κόντρα ανάμεσά τους ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες, όταν ο Παύλος Πολάκης επανήλθε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, αφού προηγούμενως είχε ζητήσει «συγγνώμη» για τις επιθέσεις και τη στοχοποίηση δημοσιογράφων και αξιωματούχων.

Κόντρα Πολάκη - Χατζηνικολάου στο Twitter: «Ζητήστε συγγνώμη από τον λαό»

Ο κ. Χατζηνικολάου είχε χαρακτηρίσει προσχηματική την συγγνώμη, θεωρώντας ότι το έκανε για να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία. «Ξέρει ότι έρχονται αγωγές», σημείωσε.

Επέστρεψε στα ψηφοδέλτια ο Πολάκης: «Σιγά μην τους κάναμε το χατίρι»

«Ζητήστε συγγνώμη από τον λαό για αυτά που κανετε 13 χρόνια ως "δημοσιογράφοι" και μετά τα ξαναλέμε», απάντησε ο κ. Πολάκης, με τον κ. Χατζηνικολάου να τον χαρακτηρίζει «αμετανόητο» και να του ξεκαθαρίζουμε πως «θα τα πούμε στη δικαιοσύνη».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top