Κόντρα Πολάκη - Χατζηνικολάου στο Twitter: «Ζητήστε συγγνώμη από τον λαό»

«Πιάστηκε» και με τον Άδωνι Γεωργιάδη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Κόντρα μεταξύ Πολάκη Άδωνι Γεωργιάδη ξέσπασε στο twitter / Βίντεο Star

Νέο γύρο διαπληκτισμών στο Twitter έφερε η επιστροφή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Λίγες ώρες μετά την απόφαση για το μέλλον του Κρητικού βουλευτή, το twitter «πήρε φωτιά».

Επέστρεψε στα ψηφοδέλτια ο Πολάκης: «Σιγά μην τους κάναμε το χατίρι»

Αφορμή στάθηκε αρχικά ένα twitter του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου, στο οποίο αναφερόταν στην επιστροφή Πολάκη και τις μηνύσεις που τον περιμένουν για τις «επιθέσεις» που είχε εξαπολύσει τον περασμένο μήνα εναντίον δημοσιογράφων και αρχών. 

«Ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη ΜΟΝΟ από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ,για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία.Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του», έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος του έγραψε: «Περιμένω. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! Ζητήστε συγγνώμη από τον λαό για αυτά που κανετε 13 χρόνια ως "δημοσιογράφοι" και μετά τα ξαναλέμε», με τον γνωστό δημοσιογράφο να του απαντά ξανά: «Θα τα πούμε στη δικαιοσύνη! Αμετανόητος… Προσχηματική συγνώμη για τα μάτια της κομματικής ηγεσίας και για τη βουλευτική ασυλία και αποζημίωση!».

 

 

«Πιάστηκε» και με τον Άδωνι Γεωργιάδη ο Παύλος Πολάκης

Έντονη ήταν και η αντιπαράθεση του Άδωνι Γεωργιάδη με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο υπουργός Ανάπτυξης λίγες ώρες μετά την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για τον Πολάκη σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο  Twitter:

«Είχα πολλές φορές πει όλο αυτό το διάστημα ότι προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο Τσίπρας θα αφήσει τον Πολάκη…είναι μεταξύ τους όπως το "νύχι με το κρέας". Σήμερα απλά ολοκληρώθηκε το θέατρο».

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Κρητικού βουλευτή, ο οποίος του απάντησε: «Φτιάξε καλάθι μπακαλιάρου εσύ  και βρες δικηγόρους για τότε που θα διευκρινίζουμε  τα αδιευκρίνιστα».

 

 

Λίγη ώρα αργότερα, ο Άδωνις επέστρεψε με νέο tweet: «Mου είχε περάσει από το μυαλό η ιδέα ότι στην συμφωνία επιστροφής του @pavpol2222 στον Σύριζα θα του έπαιρναν και τα κινητά, ειδικά τις μεταμεσονύκτιες ώρες…., τελικά έκανα λάθος οπότε έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμη. Κοινώς θα γελάσουμε πολύ με αυτόν…».

 

 

Παραμένει ο Πολάκης στον ΣΥΡΙΖΑ: Η ανακοίνωση του κόμματοε

Την παραμονή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του κόμματος αποφάσισε ομόφωνα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ λαμβάνοντας υπόψη τη χθεσινή επιστολή του βουλευτή, στην οποία «έδινε εξηγήσεις για τις πρόσφατες αναρτήσεις του, αναγνώρισε λάθη και αστοχίες και επαναβεβαίωσε τον απόλυτο σεβασμό του στις συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρεται:

«Στη σημερινή της συνεδρίαση, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποφάσισε ομόφωνα να μην υπάρξει καμία αλλαγή στις αποφάσεις που έλαβε στη προηγούμενη συνέδριασή της και έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί, αναφορικά με την εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή για τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Το όργανο έλαβε υπόψη του την επιστολή που κοινοποίησε ο Παύλος Πολάκης, στην οποία δίνει εξηγήσεις για τις πρόσφατες αναρτήσεις του, αναγνωρίζει λάθη και αστοχίες και επαναβεβαιώνει τον απόλυτο σεβασμό του στις συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

Πυξίδα όλων των στελεχών και υποψηφίων βουλευτών του κόμματος οφείλει να είναι ο σεβασμός στη συλλογική λειτουργία και στις συλλογικά επεξεργασμένες θέσεις. 

Η δημόσια στάση, οι παρεμβάσεις και δηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα, οφείλουν να υπηρετούν τον κοινό στόχο για τη νίκη στις εκλογές και τη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top