«Βέλη» Λαζόπουλου σε Τσίπρα για τον Πολάκη: Ο αρχηγός λέει και ξελέει

«Ο Πολάκης ξαναγύρισε για τραμπάλες στην παιδική χαρά του ΣΥΡΙΖΑ»

«Δεν ξαφνιάστηκα καθόλου που στην παιδική χαρά του ΣΥΡΙΖΑ ξαναγύρισε στις τραμπάλες ο Πολάκης», είπε στο podcast του ο Λάκης Λαζόπουλος, αφήνοντας αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα / Βίντεο: newbreak.gr

«Βέλη» κατά του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και του Παύλου Πολάκη, εξαπέλυσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος δεν έχει κρύψει τη συμπάθειά του για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολίασε με δηκτικό τρόπο την επιστροφή του κ. Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ μετά την επιστολή συγγνώμης, που έστειλε.

Σταυρούλα Πολάκη: Η κούκλα κόρη του Παύλου Πολάκη είναι το στήριγμά του

Στο podcast του ο Λάκης Λαζόπουλος χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ παιδική χαρά, ενώ είπε με αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα πως «ο αρχηγός λέει και ξελέει».

Επέστρεψε στα ψηφοδέλτια ο Πολάκης: «Σιγά μην τους κάναμε το χατίρι»

«Δεν ξαφνιάστηκα καθόλου που στην παιδική χαρά του ΣΥΡΙΖΑ ξαναγύρισε στις τραμπάλες ο Πολάκης. Αποδεικνύοντας ότι ο αρχηγός λέει και ξελέει, ότι ο μεγάλος Κρητικός είναι μικρό παιδί και ζητάει συγγνώμη για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και ότι με το ίδιο παρεάκι δεν μπορείς να φέρεις ένα διαφορετικό μέλλον», σχολίασε ο κ. Λαζόπουλος.

«Σιγά μην τους κάναμε το χατίρι», σχολίασε ο Παύλος Πολάκης μετά την επιστροφή του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ / Eurokinissi - Κώστας Τζούμας

«Σιγά μην τους κάναμε το χατίρι», σχολίασε ο Παύλος Πολάκης μετά την επιστροφή του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ / Eurokinissi - Κώστας Τζούμας

Ανδρουλάκης: «Όχι» σε Μητσοτάκη-Τσίπρα - Ποιο πρόσωπο θέλει για πρωθυπουργό

«Το ίδιο αστειάκι και δημιουργείται αυτή η απίστευτη βαρεμάρα και στασιμότητα του κόμματος της αντιπολίτευσης», πρόσθεσε.

Την Πέμπτη η κηδεία της μητέρας της Μπέτυς Μπαζιάνα

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης επρόκειτο να τεθεί εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, όταν μια ανάρτησή του, με την οποία στοχοποιούσε δικαστές, δημοσιογράφους, τραπεζικούς και επικεφαλής ανεξάρτητων Αρχών, έγινε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Απίστευτες απειλές Πολάκη κατά δικαστών, δημοσιογράφων και αξιωματούχων

Λίγες ημέρες πριν από αυτό είχε έρθει σε ρήξη με τον Αλέξη Τσίπρα για τη μη υποψηφιότητα του φίλου του, Μιχάλη Χαιρετάκη, στα Χανιά για τις επερχόμενες εκλογές.

Τελικά, μία ημέρα πριν συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, ο κ. Πολάκης υπέβαλε εαυτόν σε δημόσια αυτοκριτική με επιστολή και αναγνώρισε τα λάθη του.

Πολάκης: Ζήτησε «συγγνώμη» από τον Τσίπρα σε επιστολή του 

Η Πολιτική Γραμματεία τελικά, αφού είχε προηγηθεί «σήμα» από τον Αλέξη Τσίπρα, ομόφωνα αποφάσισε πως ο βουλευτής Χανίων θα είναι τελικά υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top