Την Πέμπτη η κηδεία της μητέρας της Μπέτυς Μπαζιάνα

Θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο

Από τη ζωή έφυγε, χθες, η μητέρα της συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυς Μπαζιάνα. Η κηδεία της θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, αύριο Πέμπτη.

Η Βαρβάρα Μπαζιάνα απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο, ενώ τα τελευταία 24ωρα η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε επιδείνωση, όποτε και κατέληξε το πρωί της Τρίτης. 

Πένθος για τον Αλέξη Τσίπρα: Πέθανε η μητέρα της Μπέτυς Μπαζιάνα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πεθερά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ νοσηλευόταν επί μήνες στο Λαϊκό νοσοκομείο, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε επιστρέψει στο σπίτι της. Στο πλευρό της βρισκόταν η κόρη της.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα και ο Αλέξης Τσίπρας στην κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου, το 2019/ Eurokinissi Παναγόπουλος Γιάννης

Η Μπέτυ Μπαζιάνα και ο Αλέξης Τσίπρας στην κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου, το 2019/ Eurokinissi Παναγόπουλος Γιάννης

Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας, από το πρωί της Τρίτης, ακύρωσε όλες τις επαφές του προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στη σύντροφό του. Όπως έγινε γνωστό, δε θα συμμετάσχει στη Σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών που θα γίνει στις Βρυξέλλες την Πέμπτη. 

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Έφυγε σήμερα το πρωί (την Τρίτη) από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών η Βαρβάρα Μπαζιάνα, μητέρα της Μπέτυς Μπαζιάνα, συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα. Η Βαρβάρα Μπαζιάνα γεννήθηκε στην Κεφαλονιά. Σπούδασε και έζησε στην Αθήνα, όπου εργάστηκε ως μαία. 

Τα τελευταία χρόνια έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, με βαθιά αξιοπρέπεια και δύναμη. Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top