Απίστευτες απειλές Πολάκη κατά δικαστών, δημοσιογράφων και αξιωματούχων

Τα πρόσωπα που στοχοποιεί με ανάρτηση για «βαθύ κράτος»

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κάνει λόγο για «βαθύ κράτος» και μάλιστα να παραθέσει ονόματα και φωτογραφικό υλικό, με ειδική μνεία σε «13 δικαστές που δίκασαν τον Νίκο Παππά» / Βίντεο: Alpha

Πρωτοφανείς απειλές εναντίον δημοσιογράφων, δικαστών και του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) εκτοξεύει ο Παύλος Πολάκης, με νέα ανάρτησή του.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κάνει λόγο για «βαθύ κράτος» και μάλιστα να παραθέσει ονόματα και φωτογραφικό υλικό, με ειδική μνεία σε «13 δικαστές που δίκασαν τον Νίκο Παππά» στην υπόθεση με την τηλεοπτικές άδειες.

Πρωτοφανείς απειλές εναντίον δημοσιογράφων, δικαστών και του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) εκτοξεύει ο Παύλος Πολάκης

Παύλος Πολάκης: «Ψηφίστε τώρα αλλά ερχόμαστε με φόρα»

«Υπό δημόσιο έλεγχο τουλάχιστον μία από τις συστημικές Τράπεζες, με κατάργηση του ΤΧΣ και πέρασμα των μετοχών του στο Υπουργείο Οικονομικών», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ, Πολάκης.

Παππάς για τα 2 χρόνια φυλάκιση: Είναι ξεκάθαρο, η δίκη ήταν πολιτική

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη ήρθε λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Πρώτο Θέμα, όπως είπε πως «η εύτερη φορά Αριστερά θα είναι αλλιώς διότι πλέον έχουμε την εμπειρία και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να υπερασπιστούμε ακόμη καλύτερα τα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας. Εμείς θα έρθουμε για να γκρεμίσουμε το πελατειακό κράτος».

Ειδικό Δικαστήριο: Δύο χρόνια φυλάκιση σε Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες

«Θα έρθουμε να δημιουργήσουμε θεσμούς λογοδοσίας και ελέγχου, να σταματήσει αυτή η ιστορία με το ρουσφέτι και την ευνοιοκρατία, να ξανάρθει μια στοιχειώδης αίσθηση αξιοκρατίας», σημείωσε.

ΝΔ: Έχουν ξαναγυρίσει στις εποχές της «κάτω πλατείας»

«Ο κ. Πολάκης ακολουθώντας την τοξική γραμμή Τσίπρα, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξαναγυρίσει στις εποχές της "κάτω πλατείας", τότε που έστελνε ομάδες σε σπίτια και ταβέρνες για να τραμπουκίσουν», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα στοχοποιεί και απειλεί ευθέως με προγραφές, δημοσιογράφους και δικαστές επειδή έχουν διαφορετική άποψη από αυτή του κ. Πολάκη και του ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτα δεν έμαθαν, τίποτα δεν άλλαξαν», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top