Παππάς για τα 2 χρόνια φυλάκιση: Είναι ξεκάθαρο, η δίκη ήταν πολιτική

«Φαίνεται πως για τους δικαστές είναι αθώος όποιος ζημιώνει το Δημόσιο»

«Η δίκη αυτή ήταν πολιτική. Η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου είναι στο πνεύμα των αποφάσεων για τις υποθέσεις Novartis και Siemens», αναφέρει ο Νίκος Παππάς, σε δήλωσή του μετά την ποινή φυλάκισης των 2 ετών με τριετή αναστολή, η οποία του επιβλήθηκε από το Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

«Φαίνεται ότι για κάποιους δικαστές αθώος είναι όποιος ζημιώνει το δημόσιο και ένοχος όποιος με τις ενέργειες του εξασφαλίζει χρήματα για το δημόσιο», σημείωσε με νόημα ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός.

Ειδικό Δικαστήριο: Δύο χρόνια φυλάκιση σε Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες

Κατά τον Νίκο Παππά, η δίκη «έγινε για να κρύψει ο Μητσοτάκης τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος, τους “γαλάζιους κοριούς” και τις “γαλάζιες ακρίδες”. Η δίκη αυτή έγινε επειδή πλούσιοι συμπολίτες μας πλήρωσαν ψηφισμένους φόρους και αναγκάστηκαν να τηρήσουν το Σύνταγμα. Η δίκη αυτή έγινε για να χτυπηθεί η παράταξη μας και να μην ξαναπληρώσουν οι πλούσιοι». 

Ειδικό Δικαστήριο: Νόμιμη η δημοσιοποίηση των SMS Παππά σε Καλογρίτσα  

Κλείνοντας την ανάρτησή του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι ο λαός θα φέρει τη δικαιοσύνη παντού με την εντολή του στις εκλογές. «Έχουμε κάνει το καθήκον μας και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το δημόσιο συμφέρον», κατέληξε.

Αντεπίθεση ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ με νέα στοιχεία Χρ. Καλογρίτσα για Νίκο Παππά  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top