Ειδικό Δικαστήριο: Νόμιμη η δημοσιοποίηση των SMS Παππά σε Καλογρίτσα  

Αποφάσισε «να αναγνωσθούν διότι είναι χρήσιμα για τη διαμόρφωση κρίσης»

Νίκος Παππάς: νόμιμη η δημοσιοποίηση των SMS που έστελνε στον Χρήστο Καλογρίτσα αποφάσισε το Ειδικό Δικαστήριο - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star    

Το Ειδικό Δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα την ένσταση των συνηγόρων του κατηγορούμενου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αρμόδιου Υπουργού για τις τηλεοπτικές άδειες Νίκου Παππά, για τη δημοσιοποίηση των SMS που έστελνε στον Χρήστο Καλογρίτσα, στα οποία φέρεται να αναφερόταν μεταξύ άλλων στην κατανομή μετοχών σε τηλεοπτικό σταθμό μεταξύ επιχειρηματιών.

Αντεπίθεση ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ με νέα στοιχεία Χρ. Καλογρίτσα για Νίκο Παππά 

Όπως αποφάσισε ομόφωνα το Ειδικό Δικαστήριο, τα μηνύματα είναι νόμιμα και πρέπει να αναγνωσθούν διότι είναι χρήσιμα για τη διαμόρφωση κρίσης. 

Δήλωση Χρήστου Καλογρίτσα: Ισχύουν όλα όσα έχω πει 

Σε δήλωσή του ο κ. Καλογρίτσας αναφέρει ότι στη διάθεση του Ειδικού Δικαστηρίου υπάρχουν οι μαρτυρίες, τα έγγραφα, όλα όσα έχει πει στην ανάκριση και στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής και ότι την ύπαρξη των πραγματικών περιστατικών «κανένα επικοινωνιακό τερτίπι δεν είναι ικανό να αμφισβητήσει».   

Νέα επίθεση ΝΔ για Ειδικό Δικαστήριο: Για πόσο ακόμη θα κρύβεται ο Τσίπρας;

Ολόκληρη η δήλωση Καλογρίτσα έχει ως εξής:   

Ειδικό Δικαστήριο: «Φωτιές» άναψε το SMS Παππά σε Καλογρίτσα 

«Από την πρώτη μέρα της έναρξης της διαδικασίας σ’ αυτήν εδώ την αίθουσα είχα δηλώσει ότι θα «είμαι παρών στο Δικαστήριο Σας για να πω την αλήθεια. Η αλήθεια θα περάσει από το Δικαστήριό Σας» είχα πει. «Η αλήθεια και μόνο η αλήθεια». 

Από αυτή τη θέση είμαι αμετακίνητος. Και με αυτή τη θέση πορεύτηκα εγώ και οι συνήγοροι μου έως σήμερα ενώπιόν σας.  Είναι απόφαση ακριβής τιμής για μένα.

Στη διάθεση του σεβαστού Σας Δικαστηρίου υπάρχουν οι μαρτυρίες, υπάρχουν τα έγγραφα,  υπάρχουν όλα όσα έχω πει στην ανάκριση, υπάρχουν όλα  όσα έχω πει στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

Πάνω απ’ όλα υπάρχουν τα ίδια τα πραγματικά περιστατικά,  των οποίων την ύπαρξη κανένα επικοινωνιακό τερτίπι δεν είναι ικανό να αμφισβητήσει. 

Χθες αλλά και σήμερα δια των συνηγόρων μου σας ζήτησα να εξετάσετε οι ίδιοι το κινητό μου τηλέφωνο. Για να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι ορισμένα από τα πραγματικά περιστατικά. 

Τι άλλο μου μένει; Τίποτε έως αυτή τη στιγμή.  Γιατί,  «όλα περνούν, μόνο η αλήθεια μένει»».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top