Αντεπίθεση ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ με νέα στοιχεία Χρ. Καλογρίτσα για Νίκο Παππά  

Το ημερολόγιο και τα ραντεβού με Παππά - Αρτεμίου

Νέα στοιχεία Χρήστου Καλογρίτσα για Νίκο Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο (video Star)  

Η Νέα Δημοκρατία έκανε αντεπίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή νέα στοιχεία που έδωσε η πλευρά Καλογρίτσα στο Ειδικό Δικαστήριο για τον Νίκο Παππά

Πρόταση μομφής ετοιμάζεται να καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Ειδικό Δικαστήριο: Το ημερολόγιο Καλογρίτσα και τα ραντεβού με Παππά - Αρτεμίου

Όπως μετέδωσε ο αρχισυντάκτης του πολιτικού – οικονομικού ρεπορτάζ του Star Πέτρος Μποτσαράκος, η υπεράσπιση Καλογρίτσα κατέθεσε στο Ειδικό Δικαστήριο  αποσπάσματα από το ημερολόγιο της γραμματέως Καλογρίτσα, Ευθαλίας Διαμαντή,  υποστηρίζοντας ότι συνδέονται με όσα είχε καταθέσει η ίδια,  ότι «πήγαιναν σακούλες με χρήματα από τον Καλογρίτσα  στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ειδικό Δικαστήριο: «Φωτιές» άναψε το SMS Παππά σε Καλογρίτσα 

Πρόκειται για τα ραντεβού  που είχε στις 15 και στις  22 Σεπτεμβρίου 2016 Χρήστος  Καλογρίτσας  με τον Νίκο Παπά και τον δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου, την περίοδο δηλαδή που έψαχναν χρηματοδότηση για το λεγόμενο «ΣΥΡΙΖΑ channel».

Οι συνήγοροι του Χρήστου Καλογρίτσα δήλωσαν ότι θα δώσουν και το κινητό του επιχειρηματία για να αποδειχθεί ότι τα μηνύματα που κατέθεσαν στην προηγούμενη συνεδρίαση, τα οποία φέρεται να έστειλε ο κ. Ν. Παππάς στον Χρ. Καλογρίτσα, μοιράζοντας ποσοστά του καναλιού, είναι γνήσια.

ΝΔ: Σιωπή Τσίπρα για τις καταγγελίες Καλογρίτσα

Νέα επίθεση ΝΔ για Ειδικό Δικαστήριο: Για πόσο ακόμη θα κρύβεται ο Τσίπρας;

Η ΝΔ  καταγγέλλει  τον κ. Τσίπρα ότι σιωπά αντί να δώσει εξηγήσεις και ρωτά αν στις συναντήσεις αυτές συζητήθηκε η ροή χρήματος από τον Καλογρίτσα στον ΣΥΡΙΖΑ και αν μοίραζαν τα ποσοστά καναλιών.

H νέα ανακοίνωση ΝΔ για Καλογρίτσα - Παππά

H νέα ανακοίνωση ΝΔ για Καλογρίτσα - Παππά  
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top