Πρόταση μομφής καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Θα ανακοινώσει την πρόταση ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή

Πρόταση μομφής προετοιμάζεται να καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, κατά την αυριανή συνεδρίαση της Βουλής κατά πάσα πιθανότητα,  όπως αποκάλυψε πριν από λίγο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Τσίπρας για νέα επιστολή προέδρου ΑΔΑΕ: Το παρακράτος θα αποκαλυφθεί

Στην προετοιμασία της κοινής γνώμης σε αυτή την κατεύθυνση συνηγορεί άλλωστε η σημερινή κλιμάκωση των ενεργειών για το ζήτημα των υποκλοπών από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, με τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χρήστο Ράμμο αλλά και με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετά τις οποίες ζήτησε να παραιτηθεί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Υποκλοπές: Συνάντηση Τσίπρα με πρόεδρο ΑΔΑΕ και σφοδρή σύγκρουση με ΝΔ     

Η πρόταση μομφής πρακτικά θα σημαίνει ότι θα διακοπεί η προγραμματισμένη κοινοβουλευτική διαδικασία και επί ένα τριήμερο θα συζητείται αποκλειστικά η πρόταση μομφής (επισήμως τη συνταγματική ορολογία «πρόταση δυσπιστίας») στη Βουλή. 

Στην κυβέρνηση πάντως είναι ενήμεροι των προθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ και στελέχη της δηλώνουν έτοιμα να μετατρέψουν την πρόταση δυσπιστίας κατά της  κυβέρνηση σε «πρόταση μομφής» κατά της ηγεσίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση Καλογρίτσα και τα SMS του Νίκου Παππά.    

Ειδικό Δικαστήριο: «Φωτιές» άναψε το SMS Παππά σε Καλογρίτσα     
 

Οικονόμου για Τσίπρα: Ας τολμήσει να καταθέσει πρόταση μομφής  

Ενδεικτική των προθέσεων της κυβέρνησης να περάσει στην αντεπίθεση εφόσον κατατεθεί πρόταση μομφής, είναι και η δήλωση πριν από λίγο του  Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση μομφής, μετά τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα με τις οποίες ζητούσε να παραιτηθεί η κυβέρνηση.   

Ο  κ. Οικονόμου δήλωσε συγκεκριμένα: 

«Με το αποψινό παραλήρημα του κ. Τσίπρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο ολοκληρώθηκε η μεθόδευση που μήνες τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη. Με υλικό που εδώ και καιρό έχουν στην διάθεση τους ρυπαρά δίκτυα προχωρά σε ατεκμηρίωτα, ευφάνταστα και πλήρως αναληθή συμπεράσματα. Όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ας τολμήσει να προβεί σε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Εκεί θα τα συζητήσουμε όλα. Όλα! Πως ήταν η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα και πως είναι σήμερα. Το κράτος δικαίου που επί των ημερών του αφέθηκε στα χέρια κάτι μαρτύρων σαν το «Μάξιμο Σαράφη» που συνελήφθη σήμερα για απάτη. Τις ένορκες καταθέσεις για σακούλες με χρήματα που πήγαιναν στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ. Τον Α2 και τις κυπριακές off shore. Τις αθλιότητες για την δήθεν νεκρή Μαρία. Αυτά και πολλά ακόμα. Περιμένουμε λοιπόν».
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top