Τσίπρας για νέα επιστολή προέδρου ΑΔΑΕ: Το παρακράτος θα αποκαλυφθεί

Απάντηση Οικονόμου:  Οι ανεξάρτητες αρχές δε χρειάζονται διαμεσολαβητές  

Υποκλοπές:νέα πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε και σήμερα, με φόντο την ενημέρωση της Βουλής για τις έρευνες δύο ανεξάρτητων αρχών (video Star)

Τη διευκρινιστική επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας σχολιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖα  Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Πρόεδρος ΑΔΑΕ στην Εξεταστική: Δεν εντοπίστηκαν ευρήματα παρακολουθήσεων   

Με τη νέα επιστολή ο κ.  Ράμμος διευκρινίσει – όπως ο ίδιος υποστηρίζει – ότι το αίτημά του να καταθέσει ενώπιον των μελών της επιτροπής δε δεσμεύει τη Βουλή.

Τσίπρας: Αυτό που βλέπουμε στις τιμές δεν είναι ακρίβεια, είναι ληστεία  

Η ανάρτηση Τσίπρα  

Ο κ. Τσίπρας αναφέρει συγκεκριμένα: 

«Στη νέα επιστολή του ο κ. Ράμμος ξεκαθαρίζει:

i) Υποχρεούται να ενημερώσει Βουλή - αρχηγούς, ακόμη και με τον νόμο της ΝΔ.
ii) Οι εκθέσεις των ελέγχων έχουν ήδη εγκριθεί από ολομέλεια ΑΔΑΕ.

Άρα ανούσια η προσπάθεια της ΝΔ. Είτε τον καλέσουν είτε όχι, το παρακράτος θα αποκαλυφθεί», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

 

Οικονόμου: Οι Ανεξάρτητες Αρχές, για να είναι ανεξάρτητες, δε χρειάζονται διαμεσολαβητές

«Οι Ανεξάρτητες Αρχές, για να είναι ανεξάρτητες, δε χρειάζονται διαμεσολαβητές ούτε ερμηνευτές των απόψεών τους, πόσο μάλλον όταν αυτοί είναι αρχηγοί κοινοβουλευτικών κομμάτων»  ανέφερε σε δήλωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Οικονόμου παρομοιάζει τον Τσίπρα με τον… Εμπενίζερ Σκρουτζ

Ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι «η Δημοκρατία είναι πολίτευμα κανόνων και αρχών, που οφείλουμε όλοι να σεβόμαστε και να τηρούμε απροϋπόθετα και απαρέγκλιτα» και κατέληξε λέγοντας: «Πάντως, η εμπειρία θα έπρεπε να είχε διδάξει τον κ. Τσίπρα ότι κάθε φορά που η Δικαιοσύνη φέρνει στο φως την αλήθεια, βαρύ σκοτάδι πλακώνει τον ΣΥΡΙΖΑ».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top