Πρόεδρος ΑΔΑΕ στην Εξεταστική: Δεν εντοπίστηκαν ευρήματα παρακολουθήσεων   

Η Eξεταστική καλεί για κατάθεση τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκη

Πληροφορίες για τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής  της Βουλής, σχετικά με την υπόθεση της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και για τα όσα ειπώθηκαν  στη συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετέδωσε η Ειρήνη Σαββοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Εξεταστική: Σφοδρή σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για την κατάθεση Ρουμπάτη

Όπως ανέφερε, ο Πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, Χρήστος Ράμμος, φέρεται να είπε, πως από την έρευνα της ΑΔΑΕ, δεν έχει προκύψει κανένα ύποπτο εύρημα που να παραπέμπει σε παρακολούθηση από την ΕΥΠ ή από το λογισμικό Predator σε πολιτικούς που είχαν προσφύγει στην αρμόδια αρχή και ενώ εκκρεμεί η ολοκλήρωση ελέγχου για τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο.

Η Εξεταστική καλεί τον Ν. Ανδρουλάκη να καταθέσει

Ο καβγάς πάντως συνεχίζεται μεταξύ βουλευτών της ΝΔ από τη μια και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ από την άλλη,  για το εάν ο κ. Ράμμος μίλησε για καταστροφή του φακέλου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ, ενώ η  Εξεταστική τον καλεί να καταθέσει την επόμενη Τρίτη.

Τσίπρας για υποκλοπές: Ποινικές ευθύνες σε όσους κρύψουν την αλήθεια 

Ν. Ανδρουλάκης:  Στο Προεδρικό Μέγαρο για την υπόθεση των παρακολουθήσεων

Για όλα όσα αφορούν στην υπόθεσή του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε την Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ζήτησε την άρση του απορρήτου και κατηγόρησε την κυβέρνηση για προσπάθεια συγκάλυψης,  λέγοντας πως πρόκειται για «ζήτημα Δημοκρατίας».

Στο Προεδρικό Μέγαρο για την υπόθεση των παρακολουθήσεων ο Ανδρουλάκης

Η Κα Σακελλαροπουλου  «εβαλε φρένο» σε όσους έχουν πει ότι πρέπει να πάρει σαφή θέση για το ζήτημα. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top