Ειδικό Δικαστήριο: «Φωτιές» άναψε το SMS Παππά σε Καλογρίτσα 

Σφοδρή επίθεση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Μοιράζατε και ποσοστά σταθμών σε καναλάρχες

Νίκος Παππάς: Σύμφωνα με SMS που κατατέθηκε φέρεται να έστειλε μήνυμα ως Υπουργός στον Χρήστο Καλογρίτσα για τη διανομή των ποσοστών του «ΣΥΡΙΖΑ channel» (Video Star)  

«Φωτιές» άναψε στο Ειδικό Δικαστήριο η κατάθεση ενός SMS  που φέρεται να έστειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τότε Υπουργός Νίκος Παππάς στον Χρήστο Καλογρίτσα  μετά τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Σε αυτό εμφανίζεται να τον ενημερώνει για τα ποσοστά των μετόχων του καναλιού που ήθελαν να δημιουργήσουν. 

To SMS που φέρεται να έστειλε ο Ν. Παππάς στον Χρ. Καλογρίτσα για το ΣΥΡΙΖΑ channel

To SMS που φέρεται να έστειλε ο Ν. Παππάς στον Χρ. Καλογρίτσα για το «ΣΥΡΙΖΑ channel» 

Ειδικό Δικαστήριο: Ξεκινά η δίκη του Νίκου Παππά - «Πολιτική η δίωξή μου»

Το SMS του N. Παππά στον Χρ. Καλογρίτσα 

Το SMS κατέθεσε στο Ειδικό Δικαστήριο η πλευρά του Χρ. Καλογρίτσα, υποστηρίζοντας ότι το έστειλε ο Νίκος Παππάς στον επιχειρηματία τον Σεπτέμβριο του 2016 και ότι σε αυτό τον ενημερώνει για τα ποσοστά των μετόχων, του τηλεοπτικού σταθμού – κατά την περίοδο των τηλεοπτικών αδειοδοτήσεων – που είχε γίνει γνωστός σαν «ΣΥΡΙΖΑ channel».  

Kόντρα για την κατάθεση της γραμματέως Καλογρίτσα

Το  SMS αναφέρει:  

«Ιβάν 35, καλογρ 35,  (δηλαδή  Καλογρίτσας)  35%, Α2 16,  Κουρής 10, Μαρής 4».  Το ερώτημα τωρα είναι ποιος είναι ο Α2...  

Μήνυση Παππά κατά της γραμματέως Καλογρίτσα για την κατάθεσή της 

Λοβέρδος: Το SMS τεκμηριώνει παράβαση καθήκοντος και απιστία του Ν. Παππά. 

Το μήνυμα τεκμηριώνει  παράβαση καθήκοντος και απιστία  του Νίκου Παππά σύμφωνα με τον συνήγορο του Χρήστου Καλογρίτσα Ανδρέα Λοβέρδο.

«Αποδεικνύει με τρόπο απόλυτο ότι ο πρώην υπουργός Επικρατείας παραβίασε τα καθήκοντά του, δηλαδή παραβίασε τον νόμο και το Σύνταγμα» δήλωσε ο κ. Λοβέρδος. 

Ο Χρ. Καλογρίτσας προσέρχεται να καταθέσει στο Ειδικό Δικαστήριο συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Α. Λοβέρδο

Ο Χρ. Καλογρίτσας προσέρχεται να καταθέσει στο Ειδικό Δικαστήριο συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Α. Λοβέρδο (φωτογραφία Ευρωκίνηση Β. Ρεμπάπης) 

Παππάς: Αμφισβητεί τη γνησιότητα του SMS και προαναγγέλλει μηνύσεις και εξώδικα   

Η πλευρά του κ. Παπά το αμφισβητεί και υποστηρίζει διά του δικηγόρου του, Γιάννη Μαντζουράνη ότι το SMS «δημιουργεί βάσιμες υπόνοιες για τη γνησιότητα όλων των μηνυμάτων που χρησιμοποίησε και θα χρησιμοποιήσει ο Καλογρίτσας». 

Ο ίδιος ο Νίκος Παπάς από την πλευρά του απειλεί με εξώδικα και μηνύσεις δύο ΜΜΕ και έναν δημοσιογράφο, ενώ η πλευρά Καλογρίτσα υποστηρίζει ότι έχει κι άλλα SMS.

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ μοίραζε και ποσοστά τηλεοπτικών σταθμών μεταξύ καναλαρχών  

Η Νέα Δημοκρατία εξαπολύει δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και σε ανακοίνωσή της υποστηρίζει:  

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τη διανομή τσαντών με «μαύρο» χρήμα, όπως κατατέθηκε επώνυμα στο Ειδικό Δικαστήριο, φαίνεται, με βάση SMS του κ. Παππά που αποκάλυψε σήμερα ο κ. Καλογρίτσας, ότι ειδικευόταν και στη διανομή ποσοστών μεταξύ των καναλαρχών». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top