Νέα επίθεση ΝΔ για Ειδικό Δικαστήριο: Για πόσο ακόμη θα κρύβεται ο Τσίπρας;

«Αφωνία για τα sms διανομής ποσοστών σε καναλάρχες για το ΣΥΡΙΖΑ channel»

Νέα Δημοκρατία κτίριο

Για «αφωνία» κατηγορεί για ακόμη μία φορά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία μετά τις αποκαλύψεις του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα στο Ειδικό Δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες επί ΣΥΡΙΖΑ με κατηγορούμενο τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά.

«Για πόσο θα κρύβεται ο κ. Τσίπρας;» αναρωτιέται το κυβερνών κόμμα, προσθέτοντας: «Η αφωνία του κ. Τσίπρα για τις αποκαλύψεις στο Ειδικό Δικαστήριο συνεχίζεται! Πού κρύβεται ο κ. Τσίπρας;».

Ειδικό Δικαστήριο: «Φωτιές» άναψε το SMS Παππά σε Καλογρίτσα 

Όπως αναφέρει η Πειραιώς, «αφωνία για τις επώνυμες, ένορκες καταγγελίες για σακούλες με επταψήφια ποσά που κατέληγαν στο κόμμα του. Αφωνία για τα sms διανομής ποσοστών μεταξύ καναλαρχών για το ΣΥΡΙΖΑ channel, με 51% “αδιαίρετο” σε Καλογρίτσα και “Α2”! Αφωνία στις ερωτήσεις για το εάν ο τότε πιο στενός του συνεργάτης κ. Παππάς δρούσε αυτοβούλως!».

ΝΔ για SMS Παππά σε Καλογρίτσα: «Πλήρης αφωνία» από τον Τσίπρα

Ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας και ο δικηγόρος του Ανδρέας Λοβέρδος / Eurokinissi - Βασίλης Ρεμπάπης

Μήνυση Παππά κατά της γραμματέως Καλογρίτσα για την κατάθεσή της    

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Καμία απάντηση στο γιατί κανείς δεν έχει μηνύσει τον κ. Καλογρίτσα, αν όλα όσα καταγγέλλει τόσα χρόνια είναι ψευδή και συκοφαντικά. Για πόσο θα κρύβεται ο κ.Τσίπρας; Δεν νιώθει την ανάγκη να μιλήσει για όλα αυτά τα τόσο επιβαρυντικά για το κόμμα του; Περιμένουμε τις απαντήσεις και θα συνεχίσουμε να τις ζητάμε όσο κι αν προσπαθεί να τις αποφύγει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top