Πολάκης: Ζήτησε «συγγνώμη» από τον Τσίπρα σε επιστολή του 

Αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί ενόψει της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ          

Συγγνώμη από τον Αλέξη Τσίπρα ζητάει ο Παύλος Πολάκης, με μια απολογητική επιστολή που του έστειλε / Βίντεο από Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (φωτογραφία Ευρωκίνηση / Γ. Κονταρίνης) 

Ο Παύλος Πολάκης με επιστολή του προς τον Αλέξη Τσίπρα ουσιαστικά ζητά «συγγνώμη» από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ,  ενόψει της αυριανής συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος. 

Αλέξης Τσίπρας: Εγώ αποφάσισα την παραπομπή και την καθαίρεση του Πολάκη

Μεταξύ άλλων ο κ. Πολάκης αναφέρει ότι  αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη που του αναλογεί για τις ενέργειες που οδήγησαν στην παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας μετά από απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Τσίπρας για Τέμπη: Εγώ κυβέρνησα 4 χρόνια από τα 49     

Υπενθυμίζεται ότι στις 28/2 το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ επικύρωσε την απόφαση του Α. Τσίπρα να μη συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του κόμματος ο βουλευτής Χανίων,  ο οποίος παραπέμφθηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, μετά την απαίτησή του να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό ο Μιχάλης Χαιρετάκης. 

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ψηφοδελτίων ο Πολάκης εισηγήθηκε το Εκτελεστικό Γραφείο

Το κλίμα είχε βαρύνει για τον κ. Πολάκη και για την ανάρτησή του κατά συγκεκριμένων δημοσιογράφων και δικαστικών λειτουργών, το οποίο είχε προκαλέσει σάλο και εντονότατη κριτική κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Απίστευτες απειλές Πολάκη κατά δικαστών, δημοσιογράφων και αξιωματούχων

Το ερώτημα πλέον είναι μετά την απολογητικού ύφους  επιστολή του κ. Πολάκη αν θα αλλάξει η προηγούμενη απόφαση και θα συμπεριληφθεί τελικά στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top