Αλέξης Τσίπρας: Εγώ αποφάσισα την παραπομπή και την καθαίρεση του Πολάκη

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα έρθει ούτε για να γκρεμίσει ούτε για να εκδικηθεί»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του σε συνέδριο για την υγεία σημείωσε πως η παραπομπή του Παύλου Πολάκη έχει αποφασιστεί ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως είναι επιζήμιο να «ασχολούμαστε με την παραπομπή Πολάκη αντί με τα προβλήματα του τόπου».

«Εγώ αποφάσισα την παραπομπή και την καθαίρεση του Πολάκη από την θέση του τομεάρχη» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Στηρίζουν Πολάκη κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ: Να μην τον ρίξουμε στα σκυλιά

«Πολύ σύντομα αυτή η συζήτηση θα τελειώσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν θα έρθει ούτε για να γκρεμίσει ούτε για να εκδικηθεί, θα έρθει για να χτίσει δομές δημοκρατίας, αξιοκρατίας, διαφάνειας και λογοδοσίας. Αυτή η κυβέρνηση έχει καταρρακώσει το κράτος δικαίου, έχει χειραγωγήσει τη δικαιοσύνη, αυτό, όμως δεν αντιμετωπίζεται με προγραφές» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.'

Πολάκης: Θέμα ωρών η διαγραφή του – Κύμα υπέρ του στο twitter

τσιπρας υγεια

Έχει αποφασιστεί η παραπομπή Πολάκη είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Φωτογραφία από Eurokinissi (ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

«Δεν θα ασχοληθεί το όργανο του κόμματος για την παραπομπή στην επιτροπή δεοντολογίας γιατί αυτή έχει αποφασιστεί. Το καταστατικό μου δίνει τη δυνατότητα να τον παραπέμψω αν κρίνω ότι αυτό προστατεύει τη συλλογική μας προσπάθεια. Παραπέμπεται γιατί ανήρτησε προγραμματικές θέσεις και μάλιστα εν μέσω προεκλογικής περιόδου που απέχουν από τις συλλογικά επεξεργασμένες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, για το πως θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους» εξήγησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο συνέδριο με θέμα «Σύγχρονο Σύστημα Υγείας με επίκεντρο τον Άνθρωπο», που διοργανώνει το ygeiamou.gr και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Μητσοτάκης για Πολάκη: Όπως στρώνεις, κοιμάσαι

«Όταν έχουμε μία κυβέρνηση που δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο και να γίνεται αυτή τη στιγμή η συζήτηση με ευθύνη Πολάκη για μία ανάρτηση που έκανε ο Πολάκης ε... αυτό δεν θα το επιτρέψω έχω και εγώ ευθύνη να προστατέψω και το κόμμα μου και την παράταξή μου αλλά κυρίως έχω ευθύνη να προχωρήσω μπροστά για τη νίκη στις εκλογές αυτή είναι η δική μου ευθύνη. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ανοιχτό και δημοκρατικό κόμμα, δεν καθαιρεί δε στέλνει την επιτροπή δεοντολογίας τα στελέχη του γιατί έχουν διαφορετικές απόψεις από τη γραμμή του κόμματος ακόμα και σε θέματα όπως είναι εμβολιασμός»

τσιπρας συνεδριο

Ο Αλέξης Τσίπρας στο στο συνέδριο με θέμα «Σύγχρονο Σύστημα Υγείας με επίκεντρο τον Άνθρωπο» - Φωτογραφία από Eurokinissi (ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

«Είναι άλλο να έχει κανείς διαφορετική άποψη, είναι άλλο την άποψη αυτή να την εκφράζεις και είναι άλλο την ώρα της προεκλογικής περιόδου να θέτει δημόσια ένα άλλο σχέδιο όταν είναι υποψήφιος βουλευτής και βεβαίως είναι άλλο να απαντάει σε συνεντεύξεις ότι είχα κάνει εγώ την ίδια μέρα που θα καταθέσει τις προτάσεις μου εδώ έχουμε δύο διαφορετικά πράγματα» είπε ο κ. Τσίπρας.

«Ο Πολάκης είναι ένας βρώμικος, άθλιος κι επικίνδυνος άνθρωπος»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top