Πολάκης: Θέμα ωρών η διαγραφή του – Κύμα υπέρ του στο twitter

Συνεδριάζει το απόγευμα η Επιτροπή Δεοντολογίας

Θέμα ωρών θεωρείται η διαγραφή του Παύλου Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η τελευταία πράξη στη σχέση του βουλευτή Χανίων και της Κουμουνδούρου αναμένεται να παιχτεί το απόγευμα, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, στην οποία παραπέμφθηκε ο πρώην υπουργός μετά την πρωτοφανή ανάρτησή του, με την οποία στοχοποιούσε δημοσιογράφους, δικαστές και αξιωματούχους.

Συνεδριάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Πολάκη: «Ο Τσίπρας δεν εκβιάζεται!»

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει δώσει σαφές στίγμα πως αυτή τη φορά ο κύβος ερρίφθη. Άλλωστε αυτό δείχνει και η απόφασή του να καρατομηθεί ο κ. Πολάκης από Τομεάρχης Διαφάνειας.

«Ο Πολάκης είναι ένας βρώμικος, άθλιος κι επικίνδυνος άνθρωπος»

Το γυαλί στις σχέσεις των δύο ανδρών είχε ραγίσει λίγες ημέρες πριν, όταν ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποίησε τον Παύλο Πολάκη πως δε θα υπάρξει επόμενη φορά, μετά την εκβιαστική κίνησή του να απειλήσει πως δε θα συμμετέχει στα ψηφοδέλτια, εάν δεν συμπεριληφθεί και ο εκλεκτός του, Μιχάλης Χαιρετάκης.

Πολάκης: «Πυρά» από την πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Η νέα ανάρτηση του κ. Πολάκη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Πολάκης: Η νέα ανάρτηση μετά την καρατόμηση Τσίπρα – Τι μηνύματα στέλνει

Όπως φάνηκε και από την ανακοίνωση του Τομεάρχη Διαφάνειας (διαδόχου του κ. Πολάκη) Γιάννη Ραγκούση και του Τομεάρχη Δικαιοσύνης Θεόφιλου Ξανθόπουλο, ο Αλέξης Τσίπρας θεώρησε ότι ο Παύλος Πολάκης αμφισβήτησε το πρόγραμμα του κόμματος και τον ίδιο προσωπικά.

Χωρίζουν οι δρόμοι ΣΥΡΙΖΑ-Πολάκη: Το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση Τσίπρα

«Οι πολιτικές δηλώσεις του Παύλου Πολάκη όπως διατυπώθηκαν στη χθεσινή του ανάρτηση είναι απολύτως αντίθετες με τις ομόφωνα εγκεκριμένες προγραμματικές μας εξαγγελίες για τη λειτουργία του κράτους, της δικαιοσύνης και των θεσμώναν», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Διατυπώθηκαν δε, ουσιαστικά ως απάντηση στη συνέντευξη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά τρόπο πρωτοφανή και εντελώς αδικαιολόγητο», προσθέτουν οι δύο Τομεάρχες.

Kύμα υπέρ Πολάκη στο Twitter από οπαδούς ΣΥΡΙΖΑ

Πρώτο tend στο ελληνικό twitter είναι, την ίδια ώρα, το όνομα του βουλευτή Χανίων.

Οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ξεσηκώσει ένα κύμα υπέρ του Παύλου Πολάκη με τα hashtag #Πολακης και #Με_τον_Παυλο και στέλνουν το μήνυμα «Μη διανοηθείτε να διώξετε τον Παυλάρα!».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top