Στηρίζουν Πολάκη κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ: Να μην τον ρίξουμε στα σκυλιά

«Πονοκέφαλος» για Τσίπρα η διαχείριση του θέματος

Σε «πονοκέφαλο» εξελίσσεται η διαχείριση του θέματος του Παύλου Πολάκη για τον Αλέξη Τσίπρα.

Με την απόφαση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ για «διαζύγιο» να δείχνει ειλημμένη, αναμένεται η συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου και στη συνέχεια η Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος για να έρθουν οι τίτλοι τέλους μεταξύ Πολάκη και Κουμουνδούρου.

Πολάκης: Θέμα ωρών η διαγραφή του – Κύμα υπέρ του στο twitter

Ωστόσο, εκτός από ένα κύμα στήριξης οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ στο twitter υπέρ του Παύλου Πολάκη, ο κ. Τσίπρας έχει να διαχειριστεί και τοποθετήσεις κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που τάσσονται ευθέως υπέρ της μη διαγραφής του βουλευτή Χανίων.

Φίλης: Εκτός ψηφοδελτίων αλλά δεν τίθεται θέμα διαγραφής

Ο Νίκος Φίλης χαρακτήρισε λανθασμένο το ύφος του βουλευτή Χανίων, όμως σημείωσε ότι «δεν προκύπτει θέμα διαγραφής».

Πολάκης: «Πυρά» από την πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Ο πρώην υπουργός Παιδείας, ο οποίος εκφράζει την εσωκομματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο MEGA:«Το θέμα έχει προκύψει με μία ανάρτηση του Πoλάκη, υπάρχει μία απόφαση που ανακοινώθηκε, να μη συμμετέχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, όλα τα άλλα τα οποία ακούγονται δεν στέκουν. Δεν λέει πουθενά στην ανάρτηση “να τους καθαρίσουμε”, λέει “να καθαρίσουμε την κατάσταση”. Το ύφος όλους μας μάς ξενίζει και το ύφος που το λέει σε προεκλογική περίοδο και επαναλαμβάνεται, δίνει λανθασμένη άποψη για τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υφίσταται κανένα θέμα δικαστικής δίωξης. Δικαστές υπεράνω κρίσης δεν υπάρχουν. Κατά τη γνώμη μου, ο Πολάκης δεν πρέπει να διαγραφεί, σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε. Δεν ανήκω σε κόμμα που τηλεοπτικά εκτοξεύουμε διαγραφές, έχουμε συντεταγμένες διαδικασίες και, αν προκύπτουν ζητήματα, τα συζητάμε και αποφασίζουμε».

Πολάκης: Η νέα ανάρτηση μετά την καρατόμηση Τσίπρα – Τι μηνύματα στέλνει

Κατέληξε, λέγοντας: «Συμφωνούμε ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τους λόγους που έχουν ανακοινωθεί, δεν προκύπτει ζήτημα διαγραφής του».

Απίστευτες απειλές Πολάκη κατά δικαστών, δημοσιογράφων και αξιωματούχων

Κατρούγκαλος: Να μην προχωρήσει η διαγραφή του

Κατά της διαγραφής του Παύλου Πολάκη τάχθηκε και ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Χωρίζουν οι δρόμοι ΣΥΡΙΖΑ-Πολάκη: Το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση Τσίπρα

«Δεν νομίζω ότι πρέπει να προχωρήσει στη διαγραφή του κυρίου Πολάκη. Αυτά τα οποία κάνει ο Παύλος δεν απάγουν κάποια ηθική απαξία στο πρόσωπό του. Είναι κατά τη γνώμη μου, μεγάλο πολιτικό σφάλμα, αλλά δεν δείχνουν διαφθορά, δεν δείχνουν κάποια έκθεση, κάποια σύγκρουση με τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο πρώην υπουργός Εργασίας, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Παπαδημούλης: Δεν περισσεύει κανείς

Θέση πήρε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος είπε με νόημα πως δεν περισσεύει κανείς στην Κουμουνδούρου, εκφράζοντας έτσι την άποψή του κατά της διαγραφής του Παύλου Πολάκη.

Εκλογές 2023: «Την Παρασκευή θα πάρετε τις απαντήσεις σας»

«Για να νικήσει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και να διώξουμε την Κυβέρνηση Μητσοτακη χρειάζεται πανστρατιά! Το απαιτούν οι καιροί και ο κόσμος που υποφέρει από τη Δεξιά! Με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα πρόγραμμα τετραετίας, σοβαρότητα, συσπείρωση κ συλλογικότητα. Δεν περισσεύει κανείς και καμμιά», έγραψε στο twitter.

Μπελαβίλας: Είπε φανερά αυτό που πολλοί από εμάς λέμε κρυφά

«Ο Παύλος αψύς, ενοχλητικός, παρορμητικός είπε φανερά ότι πολλές και πολλοί από εμάς λέμε κρυφά, κατ’ ιδίαν και μαζί μας ολόκληρος ο ελληνικός λαός», τόνισε ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Πειραιά, Νίκος Μπελαβίλας, σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook.

Μητσοτάκης για Πολάκη: Όπως στρώνεις, κοιμάσαι

«Η ιδέα να ρίξουμε τον Παύλο Πολάκη στα σκυλιά για να τα χορτάσουμε και να ηρεμήσουν είναι πάρα πολύ κακή. Τα σκυλιά στη συνέχεια θα πέσουν επάνω μας, ήδη έχουν πέσει».

Στη συνέχεια, αφού πλέκει το εγκώμιο του Πολάκη για την έως τώρα πολιτική του διαδρομή, προτρέπει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «να ακολουθήσουν και να υποδείξουν τη λογική του κατευνασμού και όχι να πυροδοτούν επί τρεις μέρες το λιντσάρισμα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top