Μητσοτάκης για Πολάκη: Όπως στρώνεις, κοιμάσαι

Αιχμές για «πολακισμό» στον ΣΥΡΙΖΑ από τον πρωθυπουργό

 

«Για αυτά τα ευτράπελα που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ θα πω μια κουβέντα μόνο. Όπως στρώνεις, κοιμάσαι».

Με αυτή τη φράση σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ γύρω από τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος – όπως όλα δείχνουν – οδηγείται σήμερα σε διαγραφή από την Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, μετά την ανάρτηση με την οποία στοχοποιούσε δημοσιογράφους, δικαστές και αξιωματούχους.

Πολάκης: Θέμα ωρών η διαγραφή του – Κύμα υπέρ του στο twitter

Πολάκης: «Πυρά» από την πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

«Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν καθόλου. Ας λύσουν τα εσωτερικά τους και ας αναλογιστούν ποιοι είναι αυτοί που ανήγαγαν τον “πολακισμό” σε κεντρική γραμμή του κόμματός τους», ανέφερε ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στο Δήμο Αχαρνών.

Στο Μέτσοβο ο Μητσοτάκης - Το δώρο που του έκανε ο Γιώργος Αμυράς

«Από εκεί και πέρα ας αφήσουν εμάς να κάνουμε τη δουλειά μας. Αν μιλάμε για το μέλλον να αποφεύγουμε την τοξικότητα και να σκύβουμε με σεβασμό και κατανόηση στα προβλήματα της κοινωνίας. Μην έχετε αμφιβολία, στις εκλογές θα πετύχουμε και θα ξεπεράσουμε τους στόχους μας», κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Πολάκης: Η νέα ανάρτηση μετά την καρατόμηση Τσίπρα – Τι μηνύματα στέλνει

Χωρίζουν οι δρόμοι ΣΥΡΙΖΑ-Πολάκη: Το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση Τσίπρα

Η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποφασίσει για το μέλλον του κ. Πολάκη στο κόμμα, με την απόφαση από πλευράς Αλέξη Τσίπρα για τη διαγραφή του να θεωρείται δεδομένη / Eurokinissi - Μιχάλης Καραγιάννης

Η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποφασίσει για το μέλλον του κ. Πολάκη στο κόμμα, με την απόφαση από πλευράς Αλέξη Τσίπρα για τη διαγραφή του να θεωρείται δεδομένη

Υπενθυμίζεται πως στις 5 το απόγευμα θα συνεδριάσει το εκτελεστικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να να ζητήσει την παραπομπή του βουλευτή Χανίων στην Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα συνεδριάσει άμεσα.

Πανελλήνιος διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Πώς θα γίνουν οι εξετάσεις στις 4 Μαρτίου

Η πρωτοφανής ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, η οποία πυροδότησε τις εξελίξεις

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top