Επίθεση Βαρεμένου στην Καραμανλή: Της άρπαξε χαρτί και της το πέταξε πίσω

Αφορμή η φωτογραφία του Τσίπρα με την Τσαπανίδου στο Παλλάς

Άγριος καυγάς ανάμεσα στον Γιώργο Βαρεμένο και την Άννα Καραμανλή σημειώθηκε το πρωί στον αέρα της εκπομπής «Σήμερα» στον Σκάι.

Οι δύο βουλευτές είχαν μία έντονη συζήτηση, η οποία χτύπησε… κόκκινο, όταν η κα Καραμανλή έδειξε μια φωτογραφία. Απεικόνιζε τον Αλέξη Τσίπρα να πηγαίνει σε θεατρική παράσταση στο Παλλάς την περασμένη Δευτέρα, συνοδεία της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπης Τσαπανίδου και της γραμματέως του ΣΥΡΙΖΑ Ράνιας Σβίγκου.

Αποχή ΣΥΡΙΖΑ από τις ψηφοφορίες στη Βουλή ανακοίνωσε ο Τσίπρας

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στηλίτευσε το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήγε στη θεατρική παράσταση, ενώ είχε γίνει γνωστή η πτώση του F-4 Phantom και είχε ανακοινωθεί ο θάνατος του πρώτου πιλότου, Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα.

Νέος καυγάς Άδωνι – Πολάκη: Γιατί τον αποκάλεσε Ραντανπλάν

Οι φωτογραφίες από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα τη Δευτέρα το βράδυ στο Παλλάς / NDP - Θωμάς Δασκαλάκης

«Προχθές όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο Τσίπρας χαμογελώντας με δύο κυρίες πήγε στο Θέατρο στο Παλλάς. Αυτή είναι η αθλιότητα του Τσίπρα.  Αυτή είναι η ελεεινή υποκρισία του κ. Τσίπρα», είπε η κα Καραμανλή.

Phantom: «Ο Στάθης μου έγινε αστερόσκονη» - Θρήνος για τον 31χρονο σμηναγό

Ο κ. Βαρεμένος μίλησε για αθλιότητα και έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος, λέγοντας «μιλάει για το χαμόγελο του Μητσοτάκη τώρα».

Phantom: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Μάριο - Μιχαήλ Τουρούτσικα

Η κυρία Καραμανλή γύρισε τότε προς το μέρος του κ. Βαρεμένου και, δείχνοντάς του τη φωτογραφία, του είπε: «δείτε τους χαμόγελο Colgate».

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος βγήκε εκτός εαυτού και άρπαξε το χαρτί από τα χέρια της Άννας Καραμανλή, το οποίο - αφού δίπλωσε - της το πέταξε πίσω

Τότε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βγήκε εκτός εαυτού και της επιτέθηκε. Της άρπαξε το χαρτί από τα χέρια, το οποίο αφού δίπλωσε της το πέταξε πίσω.

«Μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη με τροπολογία

«Αυτό είναι το πραγματικό τους πρόσωπο», είπε η κυρία Καραμανλή, κάνοντας λόγο για απρέπεια σε μια κυρία.

«Γιώργο, δεν κάνουμε τέτοια σε μια κυρία» τού είπε ο παρουσιαστής Δημήτρης Οικονόμου με τον Γιώργο Βαρεμένο να απαντάει πως «δεν μπορώ τις αθλιότητες, δεν μπορώ να λέει ότι δεν είμαστε πατριώτες».

Στη συνέχεια, με την παρέμβαση και των παρουσιαστών τα πνεύματα ηρέμησαν κάπως, με τον κ. Βαρεμένο να απολογείται για την κίνησή του. «Το παίρνω πίσω», ανέφερε, με την κυρία Καραμανλή να του απαντά «σας τιμά».

Καραμανλή: Ήταν σεξιστική επίθεση, σοκαρίστηκα

«Προφανώς και θεωρώ ότι ήταν μία σεξιστική επίθεση», είπε η κυρία Καραμανλή, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Μου αρπάζει το χαρτί μέσα από τα χέρια, το διπλώνει και μετά μου το πέταξε πάνω μου… Σοκαρίστηκα γιατί δεν περίμενα από τον κ. Βαρεμένο μία τέτοια συμπεριφορά. Και μετά από παρέμβαση των παρουσιαστών, αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη. Δεν μιλήσαμε κατ’ ιδίαν γιατί κράτησα την ψυχραιμία μου αλλά δεν σας κρύβω ότι ταράχτηκα», περιέγραψε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν είναι αυτές συμπεριφορές να επιτίθεσαι σε μία γυναίκα με τέτοιο τρόπο. Σύρθηκε να ζητήσει συγγνώμη, την έκανα δεχτή αλλά πραγματικά σας μιλώ, ταράχτηκα. Ο κ. Τσίπρας δεν θα καταδικάσει το γεγονός. Μέχρι στιγμής ό,τι έχει γίνει, δεν έχει καταδικάσει ποτέ τίποτα» κατέληξε η Άννα Καραμανλή.

ΝΔ: Ακραία σεξιστική επίθεση από τον κ. Βαρεμένο

Για «ακραία σεξιστική επίθεση» έκανε λόγο η Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας πως η επίθεση του κ. Βαρεμένου θύμισε «αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής».

«Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας. Ο κ. Βαρεμένος, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ σε μια ακραία σεξιστική επίθεση, άσκησε σωματική βία κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή! Ο κ. Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της κ. Καραμανλή on air και το πέταξε, φωνάζοντας απειλητικά. Η πρωτόγνωρη επίθεση που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα και εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Τσίπρας. Αναμένουμε και την ανακοίνωση καταδίκης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Πειραιώς.

ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη η αντίδραση Βαρεμένου σε μια απαράδεκτη πρόκληση

«Απαράδεκτη» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την αντίδραση του Γιώργου Βαρεμένου σε ανακοίνωσή του, κάνοντας λόγο, όμως, και για απαράδεκτη πρόκληση από πλευράς της κυρίας Καραμανλή.

«Η σημερινή ημέρα είναι βαριά φορτισμένη, καθώς αποχαιρετούμε τα παλικάρια μας, της Πολεμικής Αεροπορίας, που έφυγαν την ώρα του καθήκοντος. Ο κ. Βαρεμένος αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο σε μια απαράδεκτη, όμως, πρόκληση. Και ζήτησε αμέσως συγνώμη γι' αυτό», αναφέρει η Κουμουνδούρου.
 
«Αναμένουμε πότε και η βουλευτής της ΝΔ, κα Καραμανλή, θα ζητήσει μια συγνώμη για την επιλογή της να αποκομίσει πολιτική υπεραξία, ακόμη και σε μια στιγμή εθνικού πένθους και βαθιάς θλίψης.  Σε μια στιγμή, δηλαδή, που όλους μας ενώνει, η κα Καραμανλή προτίμησε την πολιτική καπηλεία μιας τραγωδίας. Κρίμα!», καταλήγει η ανακοίνωση.
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top