Νέος καυγάς Άδωνι – Πολάκη: Γιατί τον αποκάλεσε Ραντανπλάν

Η πέτρα του σκανδάλου ήταν μία… μαύρη σακούλα

Γεωργιάδης - Πολάκης

Νέα κόντρα είχαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε στο twitter δύο φωτογραφίες του υπουργού Ανάπτυξης με τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μαραβέγια και εστίασε σε μία μαύρη σακούλα, που φαινόταν κάτω από το γραφείο του κ. Γεωργιάδη.

Ο Πολάκης «βλέπει» ΣΥΡΙΖΑ στο 35% και ο Άδωνις απαντά «κόψε την τσικουδιά»

«Λαδέμπορα για πες… Αυτό το μαύρο κάτω απ’ το γραφειο σου, δικό σου είναι η του Μαραβέγια; Μοιάζει και με τσάντα-χαρτοφύλακα του Μαραβέγια, μοιάζει και με σακούλα με μαύρα ,απ’ το Μηλιώνη τον φίλο σου, ας πούμε…», έγραψε ο κ. Πολάκης κάτω από τις φωτογραφίες.

Ο υπουργός Ανάπτυξης τον αποκάλεσε «Ραν Ταν Πλαν», τόσο στη Βουλή όσο και σε ανάρτησή του, δείχνοντας και ο ίδιος δύο φωτογραφίες, όπου φαίνεται πως η μαύρη σακούλα είναι σε κάδο σκουπιδιών.

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη για το Fuel Pass 3

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε δύο φωτογραφίες, όπου φαίνεται πως η μαύρη σακούλα είναι σε κάδο σκουπιδιών.Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε δύο φωτογραφίες, όπου φαίνεται πως η μαύρη σακούλα είναι σε κάδο σκουπιδιών.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε δύο φωτογραφίες, όπου φαίνεται πως η μαύρη σακούλα είναι σε κάδο σκουπιδιών / twitter / AdonisGeorgiadi

Αποχή ΣΥΡΙΖΑ από τις ψηφοφορίες στη Βουλή ανακοίνωσε ο Τσίπρας

«Αγαπητέ Ραν ταν Πλαν, αν συνεχίσετε αυτές τις παλαβομάρες μας βλέπω με αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή. Ο κ. Μαραβέγιας δεν είναι ο Καλογρίτσας και η μαύρη σακούλα που βλέπεις είναι στον κάδο σκουπιδιών και όχι σαν αυτή που σας έφερνε ο κ. Χρήστος για να μπερδεύεσαι….», απάντησε κάτω από την ανάρτηση του κ. Πολάκη.

«Αυτός ο άνθρωπος με αυτή την ευφυία…ήταν αναπληρωτής υπουργός Υγείας 4 χρόνια», τόνισε σε άλλη ανάρτησή του.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top