Ανδρέας Πάτσης: Ομόφωνα η Βουλή ψήφισε άρση της ασυλίας του

«Όχι» σε άρση ασυλίας του Νικόλαου Μανωλάκου

Ο Ανδρέας Πάτσης βρίσκεται αντιμέτωπος με το αδίκημα της ανακριβούς και ελλιπούς δήλωσης περιουσιακής κατάστασης, του πόθεν έσχες δηλαδή / Βίντεο από κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ομόφωνα, χωρίς ούτε μια ψήφο κατά, υπερψηφίστηκε το αίτημα για την άρση της ασυλίας του Ανδρέα Πάτση από την Ολομέλεια της Βουλής.

Στην ψηφοφορία ψήφισαν 274 βουλευτές και ψήφισαν «υπέρ» όλοι τους.

Υπενθυμίζεται ότι και ο βουλευτής Γρεβενών είχε ζητήσει την άρση της ασυλίας του, ενώ το ίδιο είχε εισηγηθεί ομόφωνα πριν από λίγες ημέρες και η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Την άρση ασυλίας Πάτση εισηγείται ομόφωνα η Επιτροπή Δεοντολογίας Βουλής 

Ο κ. Πάτσης δε θέλησε να λάβει τον λόγο.

Άρση της ασυλίας του Πάτση ζητά ο εισαγγελέας για το πόθεν έσχες   

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις, ο κ. Πάτσης είχε συμβάσεις με τα ΕΛΤΑ, κάτι που προσκρούει στο άρθρο 57 του Συντάγματος, ενώ απέκρυψε και στοιχεία από τις δηλώσεις περιουσιακής του κατάστασης, του Πόθεν Έσχες.

Πάτσης: Τι…ξέχασε να εξετάσει η Βουλή και τι ξέχασε να δηλώσει ο ίδιος 

Αντίθετα, απορρίφθηκε με 272 ψήφους «κατά» και 2 «υπέρ» το εισαγγελικό αίτημα άρσης ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ Νικόλαου Μανωλάκου.

Ανοίγουν οι λογαριασμοί του Ανδρέα Πάτση - Παραπέμπεται στη δικαιοσύνη

Η υπόθεση αφορά μήνυση που του έχει υποβάλει συνυποψήφιά του στην εκλογική περιφέρεια της Α' Πειραιώς, με τις κατηγορίες της ηθικής αυτουργίας, της έκδοση ψευδούς βεβαίωσης, της παράβασης καθήκοντος και της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Υπόθεση Πάτση: «Κακώς μπήκε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ» λένε «γαλάζια» στελέχη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top