Στο πιλοτήριο Ραφάλ η K. Σακελλαροπούλου στην Τανάγρα  

Άσκηση των ελληνικών μαχητικών μαζί με τα γαλλικά του «Σαρλ ντε Γκολ» 

Στο πιλοτήριο του υπερσύγχρονου γαλλικής κατασκευής αεροσκάφους Ραφάλ η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου, στην Τανάγρα (Video Star, φωτογραφία Ευρωκίνηση Γ. Δημητρόπουλος) 

Eπίσκεψη με μεγάλο συμβολισμό έκανε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία επισκέφθηκε τη «φωλιά» των «Ραφάλ» στην Τανάγρα και μπήκε μάλιστα και στο πιλοτήριο του υπερσύγχρονου γαλλικής κατασκευής αεροσκάφους.  

Τα «Γαλανόλευκα» Ραφάλ προκαλούν εφιάλτες στους Τούρκους

Ο διοικητής της 114 Πτέρυγας Μάχης, Σμήναρχος Στέφανος Αμπουλέρης δώρισε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον θυρεό της μονάδας, «σε ένδειξη ευγνωμοσύνης στο πρόσωπό σας και στον ελληνικό λαό, για τα μέσα που μας έχει παρέχει, να μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να προασπίζουμε την πατρίδα μας», όπως ανέφερε.   

Κ. Σακελλαροπούλου και Ν. Χαρδαλιάς σε αεροσκάφος Ραφάλ

Κ. Σακελλαροπούλου και Ν. Χαρδαλιάς σε αεροσκάφος Ραφάλ (Ευρωκίνηση/ Γ. Δημητρόπουλος) 

«Εκφράζω το ενδιαφέρον όλων των Ελλήνων και την εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις και ειδικά στην Αεροπορία και στις μονάδες εδώ» τόνισε η κυρία Σακελλαροπούλου,  η οποία μπήκε στο πιλοτήριο ενός «Ραφάλ»  και ενημερώθηκε αναλυτικά για τα υπερσύγχρονα συστήματα του αεροσκάφους από τον Μοίραρχο, Αντισμήναρχο Θεόδωρο Χριστοδούλου,  ο οποίος τής δώρισε και αναμνηστικά της μονάδας.    

«Τρέμουν» οι Τούρκοι τα Rafale με τους πυραύλους Meteor στο Αιγαίο!   

Πρώτη διεθνής άσκηση για τα ελληνικά Ραφάλ μαζί με γαλλικά του αεροπλανοφόρου «Σαρλ Ντε Γκολ» 

Το «βάπτισμα του πυρός» σε διεθνή άσκηση πήραν οι ελληνικές «ριπές του ανέμου». Για πρώτη φορά, τέσσερα ελληνικά «Ραφάλ» εκπαιδεύτηκαν με ισάριθμα γαλλικά του αεροπλανοφόρου «Σαρλ Ντε Γκολ», δυτικά της Πελοποννήσου. Το γιγαντιαίο γαλλικό πλοίο πλέει προς την Κρήτη και συνεχίζει τις ασκήσεις με ελληνικές δυνάμεις. Αθήνα και Παρίσι στέλνουν ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα στην Άγκυρα.   

Athens Flying Week: Επίδειξη Των Rafal Στην Τανάγρα

Αύριο ολοκληρώνεται στην Αλεξάνδρεια η ελληνοαιγυπτιακή άσκηση «Μέδουσα», η οποία έχει εκνευρίσει την Τουρκία.   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top