«Που είσαι ρε μεγάλε;»: Ο Μητσοτάκης έπεσε σε Έλληνα ταξιτζή στη Νέα Υόρκη

Το βίντεο που ανέβασε ο πρωθυπουργός στο Instagram

Μια απρόσμενη συνάντηση είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις ΗΠΑ.

Την ώρα που περπατούσε στους δρόμους της Νέας Υόρκης ο πρωθυπουργός, μαζί με τους συνεργάτες, συνάντηση έναν Έλληνα οδηγό ταξί.

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει ο Μητσοτάκης για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ  

«Που είσαι ρε μεγάλε; Tι κάνεις εσύ; Από που είσαι;», ρώτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον ταξιτζή, πηγαίνοντας προς το μέρος του.

Μητσοτάκης: Κανείς δεν παίζει με την Ελλάδα

Ο Έλληνας ταξιτζής απάντησε στον πρωθυπουργό ότι είναι από την Τρίπολη και πως βρίσκεται 50 χρόνια στις ΗΠΑ.

Ο Μητσοτάκης πήγε στον Φάνη Λαμπρόπουλο και έπαιξε «πάρε 5, δώσε 3»

Που είσαι ρε μεγάλε; Tι κάνεις εσύ; Από που είσαι;», ρώτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον ταξιτζή, πηγαίνοντας προς το μέρος του / Πηγή φωτογραφίας: Instagram

«Έτσι ξεκίνησε το ταξίδι μας στις ΗΠΑ», έγραψε ο πρωθυπουργός αναρτώντας το βίντεο από αυτή τη συνάντηση στο Instagram.

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό και ΥΠΕΞ του Ισραήλ, Γιαΐρ Λαπίντ

Η πρώτη επίσημη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη ήταν με τον πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα που αντικατοπτρίζει τη στρατηγική σχέση των δύο χωρών.

Μητσοτάκης: Η γυμναστική, οι δουλειές στο σπίτι και… τα ντολμαδάκια

Συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας τόσο σε διμερές όσο και σε τριμερές επίπεδο (σχήμα συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ), με έμφαση στην ενεργειακή συνεργασία.

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Ισραηλινό ομόλογό του για την ακραία επιθετική ρητορική της τουρκικής πολιτικής ηγεσίας και τους απαράδεκτους ισχυρισμούς της που αμφισβητούν την ελληνική κυριαρχία, υπογραμμίζοντας ότι υπονομεύουν την σταθερότητα και ασφάλεια στην Ανατολική Μεσόγειο.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τις προσπάθειες για την ανάπτυξη των σχέσεων Ελλάδας-Ισραήλ προς όφελος των δύο λαών, εργαζόμενοι παράλληλα για την εμπέδωση πνεύματος συνεργασίας που θα ενισχύσει την ασφάλεια και σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top