Ο Μητσοτάκης πήγε στον Φάνη Λαμπρόπουλο και έπαιξε «πάρε 5, δώσε 3»

Ποια ερώτηση έκανε στον πρωθυπουργό

Στην εκπομπή «Τα Κουνάβια» στον Music 89,2 FM πήγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη συνέντευξή του στον Sfera 102,2 FM.

Ο πρωθυπουργός ανέβασε φωτογραφία και βίντεο, όπου κάθεται δίπλα στον Φάνη Λαμπρόπουλο, με τη λεζάντα «Σε άλλη εκπομπή πήγαμε, σε άλλη καταλήξαμε. Δε μας άφησαν επιλογή!».

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος ετοίμαζε το γνωστό παιχνίδι «Πάρε 5, δώσε 3» και είπε με χιούμορ στον πρωθυπουργό «αφού μπήκατε, θα παίξουμε. Με το ζόρι!».

Μητσοτάκης: Η γυμναστική, οι δουλειές στο σπίτι και… τα ντολμαδάκια

«Δε βλέπω να μου αφήνεις επιλογή», είπε, χαμογελώντας, ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκπομπή «Τα Κουνάβια» με τον Φάνη Λαμπρόπουλο, την Ελένη Βουλγαράκη και τον Δημήτρη Μπουμπουλίνη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκπομπή «Τα Κουνάβια» με τον Φάνη Λαμπρόπουλο, την Ελένη Βουλγαράκη και τον Δημήτρη Μπουμπουλίνη

Ο κωμικός ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός ζήτησε από τον πρωθυπουργό να του κατονομάσει 3 πριγκίπισσες του Ντίσνεϊ.

«Πλάκα μου κάνεις!», είπε ο κ. Μητσοτάκης, λέγοντας πως οι κόρες του έχουν πλέον ενηλικιωθεί. «Μια φορά πατέρας, πάντα πατέρας», είπε χαμογελώντας ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

Ο πρωθυπουργός θυμήθηκε την Άριελ, τη μικρή γοργόνα, αλλά και την πριγκίπισσα από τη Πεντάμορφη και το Τέρας, χωρίς να θυμάται ότι την έλεγαν Μπελ. Παράλληλα, είπε και την Ούρσουλα, την κακιά μάγισσα - χταπόδι από την Άριελ, με τον Φάνη Λαμπρόπουλο να το δέχεται ως σωστό.

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης είχε βρεθεί στον Sfera και είχε δώσει συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε και σε πιο προσωπικές πτυχές του εαυτού του.

Ανάμεσα σε όσα αποκάλυψε ήταν η διαφωνία με τη σύζυγό του, Μαρέβα, για τον κλιματισμό. Πρόσθεσε ότι κάνει δουλειές στο σπίτι αλλά... βασικά πράγματα, όπως το να αλλάζει λάμπες.

Όσον αφορά τη μαγειρική, παραδέχτηκε πως δεν είναι στις... ειδικότητές του, αλλά ψήνει στο μπάρμπεκιου, όποτε του δίνεται η δυνατότητα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top