Στα «κάγκελα» η ΝΔ με τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ για ύβριστικό σύνθημα σε Μητσοτάκη

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: ήταν σκετς στο φεστιβάλ, καθένας εκφράζεται όπως θέλει    

νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Την εντονότατη αντίδραση της  ΝΔ συνεχίζει να προκαλεί το γεγονός ότι στο Φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο μίλησε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, ακούσθηκαν υβριστικά συνθήματα κατά του προέδρου της ΝΔ και πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.  

Συνέντευξη Τύπου ΔΕΘ: Όλα τα μηνύματα που έστειλε ο Μητσοτάκης   

 

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Δημοκρατία και λογοκρισία είναι έννοιες αντίθετες.

Σε ανακοίνωσή της σήμερα, μετά τη διάσταση που πήρε το ζήτημα, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι τα όσα ακούσθηκαν κατά του πρωθυπουργού ήταν  μέρος παράστασης στο φεστιβάλ  και ότι «Δημοκρατία και λογοκρισία είναι έννοιες αντίθετες».  Επιτίθεται επίσης σε όσα στελέχη της ΝΔ αντέδρασαν, αναφέροντας ότι «βουλευτές, υπουργοί και όλα τα ακροδεξιά τρολ, έχουν βαλθεί να τερματίσουν το γραφικόμετρο». 

Συγκεκριμένα η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει: 

Τσίπρας προς Μητσοτάκη: «Κύριε πρωθυπουργέ των υποκλοπών τελειώσατε!»  

«Τις τελευταίες ώρες, η επίσημη ΝΔ, βουλευτές, υπουργοί και όλα τα ακροδεξιά τρολ, έχουν βαλθεί να τερματίσουν το γραφικόμετρο.

Αφορμή, ένα στιγμιότυπο από την παράσταση του Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη (Τσολιάς) στο φεστιβάλ μας. 

Κανονικά δεν θα υπήρχε λόγος να απαντήσουμε σε όσα εξωφρενικά υποστηρίζουν, αλλά υπάρχουν όρια και στη ΝΔ τα έχουν ξεπεράσει προ πολλού.

Πλέον δεν κάνουν ούτε τον κόπο να κρύψουν πως απεχθάνονται τη σάτιρα, την ελευθερία λόγου, όπως και κάθε είδους ελευθερία.

Ο ακροδεξιός και αντιδημοκρατικός κατήφορος δεν έχει τελειωμό.

Ίσως ο πανικόβλητος κ. Μητσοτάκης, μετά την Πανεπιστημιακή Αστυνομία, να φτιάξει και μια αστυνομία λόγου, για να ελέγξει με τη βία και τη σάτιρα και να στέλνει έγγραφες εντολές στους δημιουργούς για το περιεχόμενο των παραστάσεων. Αστεία και επικίνδυνα πράγματα.
Δημοκρατία και λογοκρισία είναι έννοιες αντίθετες. 

Υποστηρίζουμε απόλυτα το δικαίωμα κάθε καλλιτέχνη να εκφράζεται όπως θέλει, ακόμα κι όταν μπαίνουν στο στόχαστρό τους λαοφιλείς ηγέτες όπως ο κ. Μητσοτάκης».

Σχόλιο ΝΔ για την ανακοίνωση της Νεολαίας: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει τοξικός και χυδαίος 

Απαντώντας η ΝΔ, σχολιάζει σχετικά με την ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για ευθύνες και του κ. Τσίπρα:     

«Το χυδαίο σύνθημα κατά του Πρωθυπουργού που κυκλοφορούσαν τα troll του ΣΥΡΙΖΑ στο διαδίκτυο, το υιοθέτησαν στο φεστιβάλ τους κι ο κ. Τσίπρας όχι μόνο δεν βγήκε να το καταδικάσει, αλλά το δικαιολόγησε κιόλας. Κι ύστερα από όλα αυτά ζητούν και τα ρέστα. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει συνεχώς ότι μένει πάντα ίδιος: τοξικός και χυδαίος. Οι διαφορές μας δεν είναι μόνο πολιτικές, είναι βαθιά πολιτισμικές».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top