Παρακολουθήσεις: Κατέθεσε στον εισαγγελέα Ντογιάκο ο Θανάσης Κουκάκης

Στα ύψη η πολιτική αντιπαράθεση

Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο, κατέθεσε σήμερα για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης

Είναι ο δεύτερος δημοσιογράφος, μετά τον Τάσο Τέλλογλου, που καταθέτει για τις παρακολουθήσεις, ενώπιον του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Νέα κόντρα για ΕΥΠ: Την κατάργησή της ζητά ο Πολάκης – Η απάντηση της ΝΔ

«Είναι λάθος να υποθέσει κανείς ότι είμαι ο μοναδικός στόχος παρακολούθησης και ότι η παρακολούθηση από την ΕΥΠ αφορούσε μόνο έναν οικονομικό συντάκτη», δήλωσε ο ίδιος.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης τόνσε ότι όλα θα πρέπει να βγουν στο φως, αλλά να διερευνηθούν σε βάθος ετών.

Υποκλοπές: Η ΕΥΠ παρακολουθούσε άλλους 7-8 πολιτικούς

Την ίδια ώρα η πολιτική κόντρα για τις τηλεφωνικές υποκλοπές φτάνει στα ύψη ενόψει και της συζήτησης που θα γίνει στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα σε επίπεδο αρχηγών. 

Οι ευρωσοσιαλιστές ζητούν μάλιστα να έρθει η υπόθεση της παρακολούθησης του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη στο ευρωκοινοβούλιο. 

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ με Γεωργιάδη: Η δήλωση στους NYT που άναψε φωτιές

Την ίδια στιγμή, αίσθηση προκαλεί μια δήλωση για την υπόθεση του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, που φωτογραφίζει τον Πρωθυπουργό. 

«Η πολιτική ευθύνη εκείνων, οι οποίοι ασκούν την εξουσία που τους έχει ανατεθεί με βάση την λαϊκή ετυμηγορία είναι, εκ φύσεως και εξ ορισμού, αντικειμενική.  Άρα οι φορείς της εξουσίας αυτής πρέπει ν’ αναλαμβάνουν, στο ακέραιο, την πολιτική ευθύνη που τους αναλογεί, ενώ δεν νοείται η μετάθεσή της, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, σε άλλους», δήλωσε ο κ. Παυλόπουλος.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top