Νέα κόντρα για ΕΥΠ: Την κατάργησή της ζητά ο Πολάκης – Η απάντηση της ΝΔ

Το σχόλιο του επίκουρου καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου, Ακρίτα Καϊδατζή

Νέα κόντρα για Την ΕΥΠ: Κατάργησή της ζητά ο Πολάκης – Η απάντηση της ΝΔ

Νέα κόντρα για την ΕΥΠ (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών) ξέσπασε στον απόηχο του θέματος των παρακολουθήσεων, που έχει ανεβάσει στο «κόκκινο» το πολιτικό θερμόμετρο.

Ο Παύλος Πολάκης κοινοποίησε μια ανάρτηση του επίκουρου καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και δικηγόρου, Ακρίτα Καϊδατζή, με την οποία προτείνει την κατάργηση της ΕΥΠ.

 

Υποκλοπές: Η ΕΥΠ παρακολουθούσε άλλους 7-8 πολιτικούς

«Και ο πιο καλοπροαίρετος αντιλαμβάνεται ότι η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να καταργήσει την ΕΥΠ και να ιδρύσει νέα υπηρεσία πληροφοριών. Και αφού μαζί καταργηθούν όλες οι οργανικές θέσεις της, οι υπάλληλοί της δεν θα προστατεύονται από τη μονιμότητα και θα μπορούν ν' απολυθούν», γράφει.

Παύλος Πολάκης για ΕΥΠ

«Προσυπογράφω κύριε καθηγητά του Συνταγματικού Δικαίου», έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ με Γεωργιάδη: Η δήλωση στους NYT που άναψε φωτιές

Η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή το σχόλιο του κ. Πολάκη, εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Με ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα «δείχνει» τον Παύλο Πολάκη να έχει ξεκινήσει την «εξειδίκευση» των όσων έγραψε στο άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο οποίο σημείωνε πως «δεν αρκεί η απλή εναλλαγή στην εξουσία».

Τσίπρας: Τελευταία ευκαιρία για Μητσοτάκη να φύγει με κάποια αξιοπρέπεια

«Ένα άρθρο που ήρθε απλώς να συμπληρώσει, να υπογραμμίσει και να επιβεβαιώσει αντίστοιχες παλαιότερες δηλώσεις του περί ελέγχου των αρμών της εξουσίας και άλλα παρόμοια», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top