Ντόρα Μπακογιάννη: Η φωτογραφία που δημοσίευσε αγκαλιά με την εγγονή της

«Ντόρα και Ντοράκι σας ευχαριστούμε πολύ για τις θερμές ευχές!» έγραψε

Για την κατάσταση της υγείας της και για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, καθώς έχει διαγνωστεί με πολλαπλό μυέλωμα, μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη σε πρόσφατη συνέντευξή της

Μία σπάνια και πολύ τρυφερή φωτογραφία, διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει να ανεβάζει, δημοσίευσε η Ντόρα Μπακογιάννη το μεσημέρι του Σαββάτου 12/3.

Μπακογιάννη για τη μάχη με τον καρκίνο: Αυτή η χρονιά μου έφερε κατραπακιά

Πιο συγκεκριμένα η γνωστή πολιτικός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, που έχει σήμερα την ονομαστική της εορτή ανήρτησε ένα γλυκό στιγμιότυπο στο οποί τη βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τη μικρή της εγγονή, Ντόρα, η οποία είναι κόρη της Αλεξίας Μπακογιάννη.

«Ντόρα και Ντοράκι σας ευχαριστούμε πολύ για τις θερμές ευχές !!!» έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη ευχαριστώντας όσους ευχήθηκαν στην ίδια και στην εγγονή της.

Δείτε την ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη:

«Είμαι κλασική Ελληνίδα μάνα. Ο γιος μου με κράζει παντού. Ο Παύλος αν ζούσε θα ήταν περήφανος για τα παιδιά του. Για τα 7 εγγόνια μου, ξεκολλάει η καρδιά μου. Είμαι εξαιρετική πεθερά γιατί μπαίνω πάντοτε στα παπούτσια της νύφης μου και θεωρώ ότι αν θέλεις να έχεις, πρέπει να δεις τη νύφη σου σαν το παιδί σου» είχε δηλώσει η Ντόρα Μπακογιάννη σε παλιότερη συνέντευξή της, αναφερόμενη στην οικογένειά της.

Nα θυμίσουμε πως η Ντόρα Μπακογιάννη έχει 7 εγγόνια, 4 από τον γιο της, Κώστα Μπακογιάννη, και τρία από την κόρη της, Αλεξία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top