Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Κριτική της αντιπολίτευσης για τα προβλήματα   

Τσίπρας: 2,5  χρόνια επιτελικό μπάχαλο – Μόνος «ανεύθυνος» ο Μητσοτάκης  

Αλέξης Τσίπρας

 «Με χιόνι, με πυρκαγιά, με βροχή, 2,5 χρόνια τώρα επιτελικό μπάχαλο. Και πάντα κάποιος άλλος έχει την ευθύνη» άσκησε κριτική στην κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίδα».

Χρ. Στυλιανίδης:Τιτάνια προσπάθεια για απεγκλωβισμό οδηγών  

«Μόνος ανεύθυνος ο κ. Μητσοτάκης», σχολίασε επίσης ο κ. Τσίπρας ο οποίος ευχήθηκε  «κουράγιο και υπομονή σε όλες και όλους τους συμπολίτες μας που για άλλη μια φορά δοκιμάζονται».

 

«Η κατάσταση πολιορκίας που βιώνουν οι εγκλωβισμένοι εδώ και πολλές ώρες οδηγοί στην Αττική Οδό, αν τικατοπτρίζει τη πρωτοφανή ανεπάρκεια του επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Ποιος έδωσε άδεια να κυκλοφορούν με αυτές τις συνθήκες βαρέα οχήματα; Ποιος έχει την ευθύνη της διάνοιξης και του απεγκλωβισμού; Πότε επιτέλους ένας κυβερνητικός αξιωματούχος θα ενημερώσει τους εγκλωβισμένους πολίτες για την εξέλιξη της περιπέτειάς τους;», διερωτάται επίσης σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση και καταλήγει: 

Κακοκαιρία: Στο έλεος της «Ελπίδας» η Αττική - Οι περιοχές χωρίς ρεύμα

«Ανεπαρκείς, ανεύθυνοι, αδιάφοροι. Και μη χειρότερα!».

Κριτική άσκησαν και τα υπόλοιπα  κόμματα της αντιπολίτευσης, με τον  επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλη Κατρίνη να επισημαίνει:  «Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη βούλιαξε στο χιόνι». 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top