Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η πρώτη αντίδραση για τη διαγραφή του

Με μία ανάρτηση σχολίασε την διαγραφή του από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και στο Twitter σχολιάζει τη διαγραφή του από την Κ.Ο. της ΝΔ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

 

 

«Λυπάμαι για τη διαγραφή μου από την Κ.Ο. της ΝΔ. Δυστυχώς, στην πολιτική οι ξεκάθαρες ιδεολογικές τοποθετήσεις έχουν κόστος και ορισμένες αλήθειες δεν λέγονται χωρίς επιπτώσεις», γράφει χαρακτηριστικά. 

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος/EUROKINISSI

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος/EUROKINISSI

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Επιτροπής Εξωτερικών και Αμυνας, αντικείμενο της οποίας ήταν η συζήτηση και έγκριση της ελληνογαλλικής αμυντικής συμφωνίας, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μεταξύ άλλων είπε: «Ο Γρίβας έλεγε έχουμε τρεις εχθρούς. Τους Αγγλους, τους Τούρκους και τους κομμουνιστές. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος, έλεγε, ήταν οι κομμουνιστές».

Oικονόμου: Δεν χρειάζονται εξηγήσεις για τη διαγραφή Μπογδάνου

Αυτή η τοποθέτηση, προκάλεσε την οργισμένη παρέμβαση του υπουργού Εξωτερικών αλλά και έντονες αντιδράσεις από το Κομμουνιστικό Κόμμα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Διέγραψε η ΝΔ τον Μπογδάνο - Σφοδρή επίπληξη από Δένδια στη Βουλή 

«Δεν βρισκόμαστε εδώ για να επιστρέψουμε στο κακό παρελθόν της χώρας. Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε την επιβίωση της πατρίδας μας στο μέλλον», είπε σε εντονότατο ύφος και εμφανώς ενοχλημένος ο κ. Ν. Δένδιας, για να προσθέσει μεταξύ άλλων: «Οποιαδήποτε προσπάθεια προβολής στη σύγχρονη πολιτική ζωή των οδυνηρών στιγμών της χώρας στο παρελθόν για αποκόμιση μικροπολιτικού οφέλους είναι απαράδεκτη. Και η συμπαράταξη με τον Κασιδιάρη είναι απαράδεκτη. Και είναι ώρα να σοβαρευτούμε γιατί η χώρα αντιμετωπίζει εθνική απειλή. Και όσο εγώ εκπροσωπώ την κυβέρνηση εδώ, δεν θα επιτρέψω να ξαναγίνει τέτοια προσπάθεια. Να είμαστε συνεννοημένοι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top