ΣΥΡΙΖΑ: Τι είπε ο Κούλογλου μετά την επίθεση Πολάκη εναντίον του 

«Άστοχη η διατύπωσή μου» ανέφερε για το σχόλιο περί «ισοπαλίας» στη ΔΕΘ

Στέλιος Κούλογλου

Σε διευκρινιστική δήλωση προχώρησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, ύστερα από σχόλιό του σε ιστοσελίδα περί «ισοπαλίας» Κυριάκου Μητσοτάκη  - Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.  

Μήλον της έριδος η μεσαία τάξη και το… ΠΑΣΟΚ για ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

«Για να σταματήσει η προσπάθεια δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων με αφορμή μια ενδεχομένως άστοχη διατύπωσή μου, ξεκαθαρίζω ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ αποτελεί αναγκαιότητα να προκύψει από τη λαϊκή ετυμηγορία μια προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αποκατάστασης της κοινωνικής συνοχής που έχει διαρρήξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη» δήλωσε ο κ. Κούλογλου.

Πετά το γάντι σε Μητσοτάκη ο Τσίπρας: Αν τολμά, ας προκηρύξει εκλογές

Η αναφορά του σε «ισοπαλία» στη ΔΕΘ είχε προκαλέσει προηγουμένως δυσαρέσκεια στην Κουμουνδούρου, αλλά και επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη εναντίον του ευρωβουλευτή του κόμματός του, ο οποίος μεταξύ άλλων υποστήριξε: «Αν εσύ είδες «ισοπαλία» στη ΔΕΘ, μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά. Αν ονειρεύεσαι πρωθυπουργό «εκ προσωπικοτήτων», που θα υπαγορεύσουν τα διάφορα κέντρα, είσαι βαθιά νυχτωμένος και μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική και να ασχοληθείς μόνο με τη δημοσιογραφία».  

 

Ο κ. Κούλογλου απάντησε αρχικά  στον κ. Πολάκη, ότι κάνει προεκλογική εκστρατεία άλλων κομμάτων, υπενθυμίζοντας την επίθεση στον ευρωβουλευτή σήμερα Στέλιο Κυμπυρόπουλο. 

«Αν θυμάστε τον κ. Κυμπουρόπουλο τον έβγαλε πρώτο βουλευτή σε σταυρούς και με ρεκόρ για τη ΝΔ –κόντεψε να φτάσει τον Γλέζο– πέρασε τον Μεϊμαράκη. Και αυτό επειδή του επιτέθηκε ο κύριος Πολάκης πριν από τις ευρωεκλογές και του έδωσε 700.000 σταυρούς», δήλωσε στο Action24.
 
Κριτική στον κ. Κούλογλου από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε και ο Κώστας Αρβανίτης, ο οποίος δήλωσε ότι «όταν είσαι μέλος του κόμματος και ευρωβουλευτής υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες και δεν μπορείς να αλλάζεις ατζέντα μερικές ώρες μετά την ομιλία του προέδρου του κόμματος», όπως και ο επίσης ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top