Μήλον της έριδος η μεσαία τάξη και το… ΠΑΣΟΚ για ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Πολάκης κατά Κούλογλου και «όχι» από τα άλλα κόμματα στη «συστράτευση»   

Μήλον της έριδας έγινε η μεσαία τάξη, όπως και ο χώρος της Κεντροαριστεράς,  για κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση.  Οι εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα  στη ΔΕΘ φούντωσαν την πολιτική κόντρα.  

Πετά το γάντι σε Μητσοτάκη ο Τσίπρας: Αν τολμά, ας προκηρύξει εκλογές

«Η ιστορία έδειξε όμως ότι ο Αλέξης Τσίπρας νομοθετούσε για να αρπάξει το εισόδημα της μεσαίας τάξης, σήμερα εμείς νομοθετούμε για να ενισχύσουμε το εισόδημα όλων των πολιτών» δήλωσε σχετικά με τη μεσαία τάξη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.  

«Νομοθετεί για την τάξη του» υποστήριξε για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η Έφη Αχτσιόγκλου, προσθέτοντας μιλώντας στην ΕΡΤ ότι «ήρθε στην κυβέρνηση λέγοντας ότι θα σώσω τη μεσαία τάξη. Αποδεικνύεται σήμερα ότι αυτή τοποθέτηση ήταν τουλάχιστον απατηλή».

Πολάκης κατά Κούλογλου: «Μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά»
  

Στον χορό των συγκρούσεων εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ επιμένει ο Παύλος Πολάκης. Επιτέθηκε  μέσω facebook στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου. Αφορμή  το άρθρο του Στ. Κούλογλου με τον επικριτικό τίτλο: «ΔΕΘ: Ισοπαλία μετά από έναν ανιαρό αγώνα». 

Eμβολιασμός Πολάκη: «Χαμός» στα social media

«Άκου Στέλιο Κούλογλου!!!  Αν εσύ είδες «ισοπαλία» στη ΔΕΘ ,μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά. Είσαι βαθιά νυχτωμένος και μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική και να ασχοληθείς μόνο με τη δημοσιογραφία…» έγραψε στην ανάρτησή του.  
 
 

Αντιπολίτευση: Αρνητικές απαντήσεις στο «άνοιγμα» Τσίπρα 

 

Η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα περί «προοδευτικής κυβέρνησης» έφερε αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που απάντησαν 

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ (μέσω «κύκλων»):  «Η αυτόνομη πορεία της παράταξης είναι αδιαπραγμάτευτη, ο κ. Τσίπρας θα μείνει με τα περιτρίμματα των ΑΝΕΛ, κολλημένος σε αντιλήψεις του χθες’. 

Ν. Καραθανασόπουλος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος KKE (στον ΑΝΤ1): «To KKE είναι ξεκάθαρο. Δεν πρόκειται να στηρίξει μια κυβέρνηση στο πλαίσιο αυτού του συστήματος».  

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ:  «Τόσο ο κ. Μητσοτάκης όσο και ο κ. Τσίπρας αποδεικνύουν ότι ενδιαφέρονται για τις επόμενες εκλογές και όχι για τις επόμενες γενιές».

ΜέΡΑ25:«Σε αυτή τη συστράτευση χωρούν όλοι. Δεν χωρούν μόνο όσοι υπόσχονται πράγματα, τα οποία, για να γίνουν, απαιτούν την ρήξη την οποία… αποκλείουν». 

 Α.Λοβέρδος:  «Πάντα ΠΑΣΟΚ» 

Ο Ανδρέας Λοβέρδος παρουσίασε την πολιτική του διακήρυξη εν οψει των εσωκομματικών εκλογών  του ΚΙΝΑΛ τον Νοέμβριο. «Με όνομα ΠΑΣΟΚ,  χρώμα το πράσινο,  σύμβολο τον ήλιο, θα υπερδιπλασιάσουμε τα ποσοστά μας» ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top