Eμβολιασμός Πολάκη: «Χαμός» στα social media

Έγιναν viral πλάνα και φωτογραφίες με τον εμβολιασμό του  

Στη δημοσιότητα έδωσε ο πρώην αναπληρωτής Υγείας και βουλευτής σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης φωτογραφίες και βίντεο από τον εμβολιασμό του, προκαλώντας «χαμό» από σχόλια στα social media.  O ίδιος σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook εξήγησε τους λόγους για τους οποίους το έκανε. 

Παύλος Πολάκης: «Γιατί αποφάσισα να εμβολιαστώ» - Η ανάρτησή του

 Όπως φαίνεται στα πλάνα, ο Παύλος Πολάκης πήγε στο Κέντρο Υγείας Σφακίων, σήκωσε το μανίκι και εμβολιάστηκε. Η κάμερα έκανε «κοντινό»  στο μπράτσο και κατέγραψε καρέ-καρέ τη στιγμή του εμβολιασμού. Έδωσε ο ίδιος το βίντεο και τη φωτογραφία στη δημοσιότητα για να πείσει και τους πιο... δύσπιστους. Με μια λεπτομερή ανάρτηση στο Facebook, έγραψε ότι εμβολιάστηκε κατόπιν… μελέτης!  Συμπλήρωσε ότι ο εμβολιασμός «δεν ήταν αποτέλεσμα πίεσης ή εκβιασμών αλλά προσωπική του επιλογή». 

 

Μάλιστα ο Π. Πολάκης ξεκαθάρισε ότι είναι κατά της υποχρεωτικότητας, αλλά υπέρ του εμβολιασμού και  των φαρμάκων. Εξήγησε επίσης  τους λόγους για τους οποίους το έκανε. Όπως ανέφερε είναι ηλικίας 56 στα 57 με προβλήματα υγείας και εξήγησε ότι επέλεξε το Pfizer επειδή φαίνεται να έχει την ψηλότερη προστασία από την μετάλλαξη Δέλτα. 

Τσίπρας: «Ο Παύλος Πολάκης έχει κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό»

Στο Facebook όμως και στο twitter  αντιεμβολιαστές και μη  του έγραψαν αρκετά αρνητικά σχόλια. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αποκάλυψε ότι του έθεσε το θέμα, υπενθυμίζοντάς του την δέσμευσή του να εμβολιαστεί τον Σεπτέμβριο κι ότι εκείνος του έστειλε SMS με τα «πειστήρια». Η Νέα Δημοκρατία υποστήριξε ότι «εμβολιάστηκε ο "αντι-εμβολιαστής" λόγω της υποχρεωτικότητας» και εξέφρασε την ελπίδα να επηρεάσει τους αντιεμβολιαστές followers του.

 


«Ιπποφέρω,ιπποφέρω Πολή #Πολακης» του έγραψε ειρωνικά χρήστης του twitter. «Πολύ λίγος ο Πολάκης. Τουλάχιστον ο Τσiπρας έκανε την κωλοτούμπα μετά από 17 ώρες διαπραγμάτευση και ένα δημοψήφισμα» έγραψε άλλος.   


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top