Θεοχάρης σε Κικίλια: «Παραδίδω το brand Ελλάδα πιο δυνατό από ποτέ»

Όσα είπαν κατά την τελετή παράδοσης- παραλαβής του υπουργείου Τουρισμού

Το υπουργείο Τουρισμού αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Ο απερχόμενος υπουργός, Χάρης Θεοχάρης, του παρέδωσε τη σκυτάλη κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής,  φανερά συγκινημένος και σημειώνοντας χαρακτηριστικά «παραδίδω το brand Ελλάδα πιο δυνατό από ποτέ».

Κικίλιας: «Φεύγω από ένα υπουργείο που με σημάδεψε ανεξίτηλα»

Ο απερχόμενος υπουργός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη διότι ο πρωθυπουργός τον στήριξε με την εμπιστοσύνη του «στις πιο δύσκολες ώρες που πέρασε ποτέ ο ελληνικός τουρισμός». Την ίδια στιγμή, όπως είπε, είναι υπερήφανος που οι επιδόσεις του κλάδου είναι εξαιρετικές, παρότι η πανδημία εξακολουθεί να πολιορκεί την ανθρωπότητα.

Ανασχηματισμός: Το παρασκήνιο των αποφάσεων του Πρωθυπουργού

Εστιάζοντας σε αυτές, ανέφερε ότι μέχρι στιγμής, έχουμε υποδεχτεί στην Ελλάδα πάνω από 6 εκατομμύρια τουρίστες, ενώ η μέση δαπάνη ανά φιλοξενούμενο έχει αυξηθεί και οι προβλέψεις για το άμεσο μέλλον είναι  κάτι περισσότερο από αισιόδοξες, όπως είπε. 

Ο Χάρης Θεοχάρης αναφέρθηκε και στο βραβείο «Global Champion Award» για τη διαχείριση της πανδημίας στον τουριστικό τομέα, το οποίο απένειμε στην Ελλάδα το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC).

Από την πλευρά του, ο νέος υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας σημείωσε ότι θα αξιοποιήσει ό,τι μέχρι τώρα έχει χτιστεί στο υπουργείο Τουρισμού και αναγνώρισε τις πρωτοφανείς δυσκολίες που αντιμετώπισε στη θητεία του ο Χάρης Θεοχάρης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top