Click away μόνο για τους ανεμβολίαστους σκέφτεται η κυβέρνηση  

Ανοίγει η συζήτηση για υποχρεωτικό εμβολιασμό στην εστίαση  

Ανοίγει η συζήτηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των εργαζομένων και στην εστίαση, ενώ κυβερνητικά στελέχη αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο, αν χειροτερέψει η επιδημιολογική εικόνα της χώρας, οι ανεμβολίαστοι να ψωνίζουν μόνο με click away από τον Σεπτέμβριο.  

Εμβόλιο: Πότε και ποιοι αναμένεται να κάνουν την τρίτη δόση

Την ίδια ώρα οι εμβολιασμένο θα ψωνίζουν κανονικά εντός των καταστημάτων. 

 «Σήμερα που μιλάμε όμως, δεν υπάρχει αυτό ως συζήτηση. Δεν μπορώ να το αποκλείσω να υπάρξει» δήλωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1. Οι καταστηματάρχες πάντως υποστηρίζουν  δεν είναι εύκολο να ελέγχoυν στα καταστήματα λιανικής ποιος μπαίνει με εμβόλιο και ποιος χωρίς και να ζητούν πιστοποιητικά, αν και αρκετοί από τους εμβολιασμένους καταναλωτές, δηλώνουν ότι είναι υπέρ του μέτρου.      

Ποια πολυκαταστήματα μπορούν να λειτουργούν με click away και click in shop 

Σενάρια για υποχρεωτικό εμβολιασμό και στην εστίαση 

Πιο πιθανό, πάντως, θεωρείται το σενάριο του υποχρεωτικού εμβολιασμού στην εστίαση  παρά στο λιανεμπόριο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, σύντομα θα ανοίξει η συζήτηση για το σχέδιο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση για εργαζόμενους σε: καφέ, κέντρα διασκέδασης και εστιατόρια. 

Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Υποχρεωτική η επίδειξή του από τους εργαζόμενους

Οι περισσότεροι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι προτιμούν να εμβολιαστούν από το να ξοδεύουν κάθε εβδομάδα χρήματα σε self τεστ ή rapid.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top