Lockdown Μύκονος: Τέλος τη Δευτέρα στα μέτρα δήλωσε ο Πέτσας

Τι απάντησε για το ενδεχόμενο να επιστρέψουν τα μέτρα στο λιανεμπόριο  

Την άρση των περιορισμών στη Μύκονο τη Δευτέρα  επιβεβαίωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον Σκάι.  Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο  κ. Πέτσας δήλωσε ότι «αυτό που έχει σημασία είναι τη Δευτέρα να πάμε στην άρση των περιορισμών»,  αλλά ζήτησε να υπάρχει προσοχή και να τηρούνται τα ατομικά μέτρα προστασίας στα σοκάκια των νησιών, όπως και σε όλους τους τουριστικούς προορισμούς.   

Lockdown Mύκονος: Ακυρώσεις κρατήσεων - Επισκέπτες φεύγουν από το νησί

Ο κ. Πέτσας σχολίασε και σημερινό δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας ότι ο τουρισμός στην Ελλάδα έκλεισε καθώς η χώρα μας βρίσκεται σε… «καραντίνα»: «Η απάντηση στην Τουρκία είναι ότι δεν υπάρχει κανένα κλειστό νησί, ακόμα και στη Μύκονο τα μέτρα αφορούν τη διασκέδαση και μόνο, ώστε να προστατευθούν κάτοικοι και τουρίστες από μια έξαρση των κρουσμάτων». 

Πελώνη: 1 στα 2 κρούσματα συνδέεται με χώρους ψυχαγωγίας

Η απάντηση Πέτσα για το ενδεχόμενο επιστροφής των μέτρων στο λιανεμπόριο   

Ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών διέψευσε ότι υπάρχει ενδεχόμενο επιβολής περιορισμών στο λιανεμπόριο λόγω της αύξησης των κρουσμάτων και της μετάλλαξης Δ. «Δεν τίθεται θέμα για το λιανεμπόριο αυτή την ώρα, η χρήση της μάσκας μας προστάτευσε από μια μεγάλη διασπορά όλο αυτό το διάστημα» τόνισε.

Χαρδαλιάς: Εγρήγορση για την αύξηση κρουσμάτων σε νησιωτικές περιοχές     

Όπως πρόσθεσε ο κ. Πέτσας «το βασικό μήνυμα είναι ότι  ο εμβολιασμός σώζει και δίνει μια δυνατότητα στην οικονομία για επανεκκίνηση».    
     

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top