Επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση στη Βουλή για πανδημία και τηλεκπαίδευση

Πελώνη: Μεταπράτης φόβου και τελάλης της καταστροφής ο κ. Τσίπρας

Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε στη Βουλή  για τη διαχείριση της πανδημίας. Ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής έθεσε ερωτήματα για την ενίσχυση του ΕΣΥ, με την κυβέρνηση  να απαντά ότι ως τώρα έχουν γίνει πάνω από 10.000 προσλήψεις.


Τσίπρας από τον Ερυθρό Σταυρό: Κατάσταση πολέμου στα νοσοκομεία  

«Tις τελευταίες ημέρες έχουμε ραγδαία επιδείνωση. Kαι ο απολογισμός είναι ένας που μοιάζει με πολεμικά ανακοινωθέντα. Eίχαμε 69 ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους. Kαι διασωληνωμένος έξω σε απλές μονάδες να περιμένουν ΜΜΕ. Γιατί ένα χρόνο τώρα δεν ενισχύσατε το ΕΣΥ. Γιατί δε μειώσατε τα δρομολόγια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς; Είμαστε η χώρα με το ποιο αναποτελεσματικό lockdown» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.  

Εκτός από τον κ. Τσίπρα κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στην πανδημία, άσκησε και σύσσωμη η αντιπολίτευση.

Νέο ρεκόρ κρουσμάτων: Ανακοινώθηκαν 3.586 σήμερα - 699 οι διασωληνωμένοι

«Μεταπράτης φόβου και τελάλης της καταστροφής, ο κ. Τσίπρας επιδιώκει να μετατρέψει τις αυταπάτες του σε αντιπολιτευτικά πυροτεχνήματα. Ζει στον δικό του κόσμο. Επιμένει στην καταστροφολογία. Θέλει κανονικοποίηση της μιζέριας. Γιατί μόνο μέσα από αυτή μπορεί να επιβιώσει πολιτικά» σχολίασε την αναφορά του κ. Τσίπρα η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.   

Στο επίκεντρο της σκληρής αντιπαράθεσης μπήκαν και οι συμβάσεις με τη CISCO για την τηλεκπαίδευση.

«Δόθηκαν 2 εκατομμύρια ευρώ, αλλά και τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών δόθηκαν δώρο στην εταιρία» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για απαντήσει το Υπουργείο Παιδείας με ανακοίνωσή του: «Η Κυβέρνηση εξασφάλισε τη δυνατότητα το συνολο της εκπαιδευτικής κοινοτητας να κάνει χρήση σημαντικής πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης απολύτως δωρεάν. Ο ΣΥΡΙΖΑ - αλλοπρόσαλλα όπως πάντα - ως αντιπολίτευση πολεμάει λυσσαλέα  τη χρήση λογισμικού της συγκεκριμένης εταιρείας, και ως Κυβέρνηση αγόραζε άδειες και προϊόντα τηλεδιασκέψεων της συγκεκριμένης εταιρείας!».  

«Φωτιές»  άναψε μια συνέντευξη του Γιάννη Βαρουφάκη για τις ηχογραφήσεις του Eurogroup . Ο πρώην υπουργός Οικονομικών λέει πως έδινε τα στικάκια στο υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για να σχολιάσει η ΝΔ: «Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί άλλο να κρύβεται. Πρέπει να απαντήσει όχι μόνο, πια, για το αν ήξερε αλλά κυρίως για το αν συντόνιζε και έδινε τις εντολές για όσα καταστροφικά για την αξιοπιστία της χώρας καταγγέλλει ο κ. Βαρουφάκης». 

ΝΔ: Να απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας αν ήξερε για τις ηχογραφήσεις Βαρουφάκη


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top