Τσίπρας από τον Ερυθρό Σταυρό: Κατάσταση πολέμου στα νοσοκομεία 

Ζήτησε την επίταξη μεγάλων ιδιωτικών κλινικών 

 Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός   

Για κατάσταση πολέμου στα νοσοκομεία αναφορικά με τον κορωνοίό μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας,  o οποίος επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Τσίπρας στο OPEN: «Τα έξυπνα μέτρα αποδείχθηκαν βλακώδη»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει σχέδιο ακόμη και μετά την επιστράτευση των ιδιωτών γιατρών και την κάλεσε να ενισχύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας και να επιτάξει μεγάλες ιδιωτικές κλινικές.

«Η εικόνα σχεδόν σε όλα τα νοσοκομεία της Αττικής είναι εικόνα κατάστασης πολέμου» δήλωσε ο κ. Τσίπρας ο οποίος αναφέρθηκε και στη μάχη που δίνει το υγειονομικό προσωπικό «με αυταπάρνηση και έξω από τις δυνάμεις του.     

Κοντοζαμάνης: Μέχρι τον Ιούνιο θα έχει εμβολιασθεί το 50% του πληθυσμού  

Ο Αλέξης Τσίπρας είδε από πρώτο χέρι τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών στον Ερυθρό Σταυρό. Όμως. όπως του είπαν, αν και από την περασμένη Τετάρτη το νοσοκομείο θα έπρεπε να δέχεται μόνο περιστατικά Covid-19, αυτό δε συμβαίνει.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέκρινε την κυβέρνηση ότι δεν έχει σχέδιο, ζήτησε εκτός από την επιστράτευση των ιδιωτών γιατρών να προχωρήσει  στην επίταξη μεγάλων ιδιωτικών θεραπευτηρίων, και να κάνει μόνιμες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top