ΝΔ: άτυπος σύμβουλος Τσίπρα καλεί σε έξοδο «από τον λήθαργο της πανδημίας»

Ζητά και «λαϊκές κινητοποιήσεις τώρα» όπως υποστηρίζει η Πειραιώς 

ΝΔ γραφεία

Άτυπος σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα σε θέματα Υγείας καλεί τους πολίτες να βγουν «από τον λήθαργο και τον φόβο της πανδημίας» και σε «λαϊκές κινητοποιήσεις» υποστηρίζει με ανακοίνωσή της η ΝΔ, απαντώντας στα όσα καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση σχετικά με τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη αλλά και για τη  διαχείριση της πανδημίας.        

Τσίπρας: Πρωτοφανής αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη

Η ΝΔ αναφέρει συγκεκριμένα:   

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Η Πελώνη απαντά στον Αλέξη Τσίπρα

«Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει μονότονα ότι η Αττική θα γίνει Μπέργκαμο και ταυτόχρονα αντιδρά σε οποιαδήποτε απόφαση λαμβάνει η κυβέρνηση για τον περιορισμό της πανδημίας, ο άτυπος σύμβουλος του κ. Τσίπρα για θέματα Υγείας, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, ανάμεσα σε διάφορα άλλα παραληρηματικά, καλεί με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον κόσμο της Αριστεράς «να βγει από τον λήθαργο και τον φόβο της πανδημίας» και «να προκαλέσει λαϊκές κινητοποιήσεις τώρα». 

Επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση για την κατάσταση στα νοσοκομεία 

Λες και η πανδημία είναι λήθαργος κι όχι πραγματικότητα, ο κ. Γεροτζιάφας που είχε προ ημερών περίοπτη θέση στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το «νέο ΕΣΥ» και τη διαχείριση της πανδημίας στην Ελλάδα, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη δημόσια υγεία στη χώρα μας, καλεί τον κόσμο στο δρόμο. Η ελάχιστη συνεισφορά του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του στην κοινή προσπάθεια θα ήταν να σταματήσουν να συμβάλλουν στην μετάδοση του ιού καλώντας σε πορείες και να μην επιδίδονται σε ακτιβισμό που υπονομεύει τα μέτρα. Αλλά δυστυχώς κάνουν ακριβώς το αντίθετο».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top