Πελώνη για Κουφοντίνα: Ο ίδιος επέλεξε να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του

«Ο Τσίπρας τάχθηκε με το αίτημα του πολυισοβίτη»

Ολόκληρη η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από την Αριστοτελία Πελώνη

Στο θέμα του Δημήτρη Κουφοντίνα, που έχει προκαλέσει «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό, αναφέρθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα και ο νόμος για τη μεταγωγή του

Τόνισε ότι o Δημήτρης Κουφοντίνας ζητά προνομιακή μεταχείριση και πως «η Πολιτεία είναι υποχρεωμένη να εφαρμόζει τον νόμο χωρίς διακρίσεις». 

Κουφοντίνας: «Δε θέλω να πεθάνω, αλλά δε μου αφήνουν άλλη επιλογή»

«Είναι προφανές ότι ο καταδικασμένος για 11 δολοφονίες Δημήτρης Κουφοντίνας ζητά προνομιακή μεταχείριση, εκτός του πλαισίου του νόμου. Εκβιάζει με την απεργία πείνας, που ο ίδιος επέλεξε. Και μάλιστα, ενώ ουδέποτε προσέφυγε στη Δικαιοσύνη για το αίτημά του, παρότι η έννομη τάξη του δίνει αυτή τη δυνατότητα. Ο ίδιος επέλεξε να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του» σημείωσε, τονίζοντας πως η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται.

Η Δημοκρατία δεν εκδικείται, ούτε εκβιάζεται. Η Πολιτεία είναι υποχρεωμένη να εφαρμόζει τον νόμο χωρίς διακρίσεις και αυτό θα πράξει

«Ο εκβιασμός του πολυισοβίτη, με τον οποίο συντάσσεται η αξιωματική αντιπολίτευση δεν αφορά τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας, που έχει άλλα προβλήματα, άλλες αγωνίες κι άλλες προτεραιότητες. Αφορά μια μικρή μειοψηφία με την οποία συντάσσεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρός του, αυτόκλητος συνήγορος, τάχθηκε με το αίτημα του πολυισοβίτη»

«Η Ελλάδα είναι μια αστική Δημοκρατία. Δε θα γίνει μία εκβιαζόμενη Δημοκρατία, ούτε μια τρομοκρατημένη πολιτεία» κατέληξε.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top