Πελώνη για Κουφοντίνα: Ο ίδιος επέλεξε να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του

«Ο Τσίπρας τάχθηκε με το αίτημα του πολυισοβίτη»

Ολόκληρη η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από την Αριστοτελία Πελώνη

Στο θέμα του Δημήτρη Κουφοντίνα, που έχει προκαλέσει «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό, αναφέρθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα και ο νόμος για τη μεταγωγή του

Τόνισε ότι o Δημήτρης Κουφοντίνας ζητά προνομιακή μεταχείριση και πως «η Πολιτεία είναι υποχρεωμένη να εφαρμόζει τον νόμο χωρίς διακρίσεις». 

Κουφοντίνας: «Δε θέλω να πεθάνω, αλλά δε μου αφήνουν άλλη επιλογή»

«Είναι προφανές ότι ο καταδικασμένος για 11 δολοφονίες Δημήτρης Κουφοντίνας ζητά προνομιακή μεταχείριση, εκτός του πλαισίου του νόμου. Εκβιάζει με την απεργία πείνας, που ο ίδιος επέλεξε. Και μάλιστα, ενώ ουδέποτε προσέφυγε στη Δικαιοσύνη για το αίτημά του, παρότι η έννομη τάξη του δίνει αυτή τη δυνατότητα. Ο ίδιος επέλεξε να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του» σημείωσε, τονίζοντας πως η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται.

Η Δημοκρατία δεν εκδικείται, ούτε εκβιάζεται. Η Πολιτεία είναι υποχρεωμένη να εφαρμόζει τον νόμο χωρίς διακρίσεις και αυτό θα πράξει

«Ο εκβιασμός του πολυισοβίτη, με τον οποίο συντάσσεται η αξιωματική αντιπολίτευση δεν αφορά τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας, που έχει άλλα προβλήματα, άλλες αγωνίες κι άλλες προτεραιότητες. Αφορά μια μικρή μειοψηφία με την οποία συντάσσεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρός του, αυτόκλητος συνήγορος, τάχθηκε με το αίτημα του πολυισοβίτη»

«Η Ελλάδα είναι μια αστική Δημοκρατία. Δε θα γίνει μία εκβιαζόμενη Δημοκρατία, ούτε μια τρομοκρατημένη πολιτεία» κατέληξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top