Συνεργάτες Μητσοτάκη: Δεν πήγε για εκδρομή η Μαρέβα στην Καλαμάτα 

Στην αντεπίθεση το Μαξίμου μετά από δημοσιεύματα    

Μαρέβα Γκραμπόφσκι Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην αντεπίθεση πέρασαν συνεργάτες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με δημοσιεύματα και αναρτήσεις στα social media για την παρουσία της συζύγου του Μαρέβας Γκραμπόφσκι στην Καλαμάτα.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη ξεναγεί στα Χανιά τη σύζυγο του Μάικ Πομπέο

«Η χυδαιότητα κάποιων έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Οφείλουμε να σημειώσουμε λοιπόν ότι η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη δεν πήγε στην Καλαμάτα για εκδρομή, αλλά κατόπιν της προβλεπόμενης έγγραφης άδειας από την Πολιτική Προστασία, συνοδεύοντας στελέχη του οίκου Dior, ενός από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως, που ήρθαν στη χώρα μας προκειμένου να ερευνήσουν, ύστερα από περιήγηση σε μουσεία, τη δυνατότητα η νέα τους collection το 2021 να έχει αναφορά στην Ελλάδα, με αφορμή και τα 200 χρόνια από την ανεξαρτησία» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Μαρέβα σε βουλετή του ΣΥΡΙΖΑ: «Ναι ράβουμε μάσκες και τις δίνουμε δωρεάν»

Οι ίδιες πηγές προσθέτουν : 

«Το γεγονός αυτό, όπως αντιλαμβάνονται όλοι, θα αποτελέσει σημαντική προβολή για τη χώρα. Είναι επίσης γνωστό ότι η κυρία Μητσοτάκη ασχολείται συστηματικά με την προώθηση της ελληνικής χειροτεχνίας στον κόσμο, γεγονός που σχετίζεται άμεσα με την υλοποίηση της collection. Έλεος πια με τη μικροπρέπεια!».  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top