Opinion Poll: Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς υπουργοί

Πώς κρίνουν οι πολίτες το lockdown

Υπέρ της απόφασης για την επιβολή του δεύτερου lockdown τάσσεται η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών, σύμφωνα με έρευνα της Opinion Poll, που διεξήχθη για λογαριασμό της ηλεκτρονικής εφημερίδας Political.

Συγκεκριμένα, το 68% των ερωτηθέντων συμφωνεί με την απόφαση της κυβέρνησης, αντίθετα με το 31% που διαφωνεί.

Τα ποσοστά συμφωνίας είναι συντριπτικά ανάμεσα στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και του Κινήματος Αλλαγής, με 80,9% και 78,9% αντίστοιχα. 

Πλειοψηφική είναι η άποψη και στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, ενώ το αντίθετο συμβαίνει με τους ψηφοφόρους της Ελληνικής Λύσης και του ΚΚΕ, όπου δηλώνει ότι διαφωνεί το 83,4% και το 80%, αντίστοιχα.

Διαφορά 18,7% ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Η έρευνα καταγράφει διαφορά 18,7% ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στο ερώτημα για τον καταλληλότερο για πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει το 50,4% των απαντήσεων.

Δημοσκόπηση Opinion Poll

Διαφορά 18,7 μονάδων ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η έρευνα της Opinion Poll για λογαριασμό της ηλεκτρονικής εφημερίδας Political

Ο Αλέξης Τσίπρας λαμβάνει το 18,2%, ενώ προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως στην δεύτερη θέση θέση βρίσκεται η απάντηση «κανένας εκ των δύο», με ποσοστό 26,1%.

Ποιους υπουργούς της κυβέρνησης ξεχωρίζουν οι πολίτες

Ο Βασίλης Κικίλιας, ο Νίκος Δένδιας και ο Τάκης Θεοδωρικάκος (με ποσοστά 24%, 23,5% και 22,1%, αντίστοιχα) είναι οι τρεις υπουργοί της κυβέρνησης, που ξεχωρίζουν οι πολίτες «για τη συνολική παρουσία και το έργο που παράγουν».

Δημοσκόπηση Opinion Poll 2

Ο Βασίλης Κικίλιας, ο Νίκος Δένδιας και ο Τάκης Θεοδωρικάκος είναι οι τρεις υπουργοί της κυβέρνησης, που ξεχωρίζουν οι πολίτες

Ακολουθούν οι Κυριάκος Πιερρακάκης με 20,1%, Χρήστος Σταϊκούρας και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με 17,1% και οι δύο, ενώ στις τελευταίες τρεις θέσεις είναι οι Κώστας Καραμανλής, Νότης Μηταράκης και Γιάννης Πλακιωτάκης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top