Πώς συνδέεται ο «γκουρού» των offshore με το κόλπο Καλογρίτσα

Η μυστική συνάντηση Α. Αρτεμίου – Ν. Παππά στην Κύπρο

Αλληλοεκβιασμοί, δημόσιες απειλές και νέα ντοκουμέντα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το ξέπλυμα χρήματος που θα πήγαινε από τους Λιβανέζους στον Χρήστο Καλογρίτσα. Στο μεταξύ, φωτογραφίες του «γκουρού» των offshore, Αρτέμη Αρτεμίου με τον Νίκο Παππά περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την σκοτεινή υπόθεση. 

Καλογρίτσας: Πως σχεδίασε το κόλπο με τους Λιβανέζους

Τον πρωτογνωρίσαμε λόγω των σχέσεών του με τον Νίκο Παππά και τον Μανώλη Πετσίτη, του ανθρώπου που μπαινόβγαινε σε ΔΕΚΟ κι έκλεινε δουλειές με τις πλάτες του τότε Μαξίμου. 

Η μυστική συνάντηση Α. Αρτεμίου – Ν. Παππά στην Κύπρο

Το «Πρώτο Θέμα» δημοσιεύει φωτογραφίες με τον Αρτέμη Αρτεμίου και τον Νίκο Παππά να βγαίνουν από την ίδια καφετέρια της Λευκωσίας και την ίδια μέρα,Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016 , που ηχογραφήθηκε η συνομιλία του τότε υπουργού επικρατείας με τον Σάμπυ Μυωνή. 

Υπόθεση Καλογρίτσα: Αυτή είναι η διαδρομή του «μαύρου χρήματος» 

Στο μεταξύ, στο «μέτωπο» Καλογρίτσα ξαναβγαίνουν τα μαχαίρια. Ο μεσάζων οικονομολόγος, Κυριάκος Τόμπρας, προειδοποιεί ότι έχει emails που «καίνε» τους πάντες! 

Όσα είπε ο Κ. Τόμπρας χθες βράδυ σε διαδικτυακή εκπομπή που κάνει ο ίδιος: «Και προειδοποιώ και τις δυο πλευρές. Μην πάνε εκεί που πρέπει να πάνε, όταν θα κληθούν, και πούνε ψέματα. Γιατί εγώ έχω και τα emails της κάθε μεριάς που δεν πήγαν στην άλλη.  Γιατί, επειδή έπρεπε να βοηθήσω να γίνει αυτή η δουλειά, τα φιλτράριζα τα mails. Δηλαδή όταν η μια μεριά έβριζε την άλλη στα email δεν τα έστελνα γιατί θα χάλαγε η δουλειά μετρά. Επειδή το έχω όλο το έργo, μην τολμήσετε να πάτε να πείτε ψέματα. Να πάτε να πείτε την αλήθεια. Για τελευταία φορά τους καλώ να τα βρουν».

Και ο Καλογρίτσας όμως άφησε να εννοηθεί μέσω του δικηγόρου του, ότι τα χρήματα που προορίζονταν για σύσταση εφημερίδας ...  δεν ήταν μόνο 3 εκατ. ευρώ! 

Εξίσου δε αδιάσειστα είναι και τα στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν πού και με υποδείξεις ποίων διατέθηκαν τα κεφάλαια εκατομμυρίων ευρώ, προς προώθηση και προσαύξηση της αξίας Εντύπου φίλα διακείμενου στην κατά τον οικείο χρόνο κυβέρνηση και τα οποία θα προσκομιστούν αρμοδίως στις Δικαστικές Αρχές. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων σαββατοκύριακου του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top