Η συγκινητική δήλωση του Τασούλα για τον συμπατριώτη του Νιτσιάκο

«Φίλος και προικισμένο παιδί νομαδικής κτηνοτροφικής οικογένειας»

Κωνσταντίνος Τασούλας

Τη θλίψη του για τον ξαφνικό θάνατο του Γιαννιώτη επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος κηδεύεται σήμερα, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής και επί σειρά ετών βουλευτής Ιωαννίνων Κωνσταντίνος Τασούλας.    

Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα ο επιχειρηματίας Νιτσιάκος

Ο κ. Τασούλας εξήρε τη σημαντική προσφορά του Θεόδωρου Νιτσιάκου στον πρωτογενή τομέα και τον ποιοτικό τουρισμό , ενώ επισήμανε:

«Αυτοδημιούργητος και διαρκώς ανερχόμενος επαγγελματικά, άλλαξε κυριολεκτικά το επιχειρηματικό τοπίο στην Ήπειρο στον πρωτογενή τομέα, αλλά και στον ποιοτικό τουρισμό. Επί σειράν δεκαετιών προσέφερε σημαντικά τόσο στην εθνική οικονομία, όσο και στον Έλληνα καταναλωτή δημιουργώντας ταυτόχρονα πολύτιμες θέσεις εργασίας και διευρύνοντας συνεχώς το φάσμα των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων σε όλη τη χώρα». 

Θλίψη για τον θάνατο Νιτσιάκου σε τροχαίο - Πότε θα γίνει η κηδεία του;

Ο  πρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε και στην πορεία του εκλιπόντος επιχειρηματία, ο οποίος κατόρθωσε από ένα χωριό των Ιωαννίνων να γίνει μεγάλος επιχειρηματίας και ξενοδόχος. Όπως ανέφερε ο Θ.  Νιτσιάκος ήταν «προικισμένο παιδί νομαδικής κτηνοτροφικής οικογένειας, μεγάλωσε ανάμεσα στον Όλυμπο και στο Γράμμο, και ίσως και γι' αυτό οι κορυφές υπήρξαν πάντα στόχος του κατακτημένος τόσο επιχειρηματικά όσο και φυσιολατρικά. Η περιοχή μας αλλά και η χώρα στερείται με την εκδημία του έναν δυναμικό και αποφασιστικό δημιουργό, που συνέβαλε στη βελτίωση της ζωής πάρα πολλών συνανθρώπων μας, που συνέδραμε διακριτικά και αθόρυβα επίσης πάρα πολλούς και που υπήρξε στη γενιά του πρωτοπόρος συντελεστής προόδου της πατρίδος μας".

Καταλήγοντας ο πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η οικογένεια του Θ. Νιτσιάκου, «την οποία ως φίλος του συλλυπούμαι εκ βάθους καρδίας, θα συνεχίσει και θα διευρύνει» την όλη του πολύπλευρη προσφορά».
     
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top