Σε διάταξη μάχης ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των προγραμματικών Μητσοτάκη στη Βουλή

Σύσκεψη του Τσίπρα με τα μέλη της Προοδευτικής Συμμαχίας

Σε διάταξη μάχης, ενόψει των προγραμματικών δηλώσεων βάζει τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος έδωσε το στίγμα της αντιπολιτευτικής του τακτικής  σε σύσκεψη με τα μέλη της Προοδευτικής Συμμαχίας.  

Όπως υποστηρίζει η ηγετική ομάδα, «το 31,53% θέτει τις βάσεις ώστε να δημιουργηθεί ένα πλατύ μέτωπο για μαχητική προγραμματική και κοινωνική αντιπολίτευση απέναντι στις προωθούμενες νεοφιλελεύθερες και συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ σε βάρος των συμφερόντων της ευρείας κοινωνικής πλειοψηφίας».

Η ΝΕΑ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Μάλιστα,  το απόγευμα της Τρίτης θα συνεδριάσει για πρώτη φορά η νέα ΚΟ, η οποία θα εκλέξει και την ηγετική ομάδα της Βουλής.

Για τη θέση του Γραμματέα της ΚΟ γίνονται συζητήσεις με την Όλγα Γεροβασίλη, ενώ το όνομά της ακούγεται και για αντιπρόεδρος της Βουλής μαζί με τον Δημήτρη Βίτσα.

Νίκος Φίλης, Σωκράτης Φάμελλος Δημήτρης Τζανακόπουλος,  είναι απο τα στελέχη που ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι θα μπορούσαν να σηκώσουν το βάρος της σύγκρουσης με τη ΝΔ. 

ΕΚΛΟΓΗ Α.ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ

Όμως ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζει και τις αλλαγες στο κόμμα .Ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για εκλογή του προέδρου του κόμματο απο τη βάση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top